Bil

YouTube TV behĂ„ller NBC-kanaler … för nu

YouTube TV-logotypPixieMe/Shutterstock.com

Google meddelade nyligen att YouTube TV kan förlora NBC-kanaler pÄ grund av en tvist om priser med NBCUniversal. Tack och lov har de tvÄ företagen kommit överens om att de ska behÄlla kanalerna pÄ tjÀnsten, men det Àr bara tillfÀlligt.

YouTube TV var beredd att sĂ€nka priset med 10 USD i mĂ„naden för att kompensera anvĂ€ndare för förlusten av NBC-kanaler. Google var till och med redo att ta itu med förlorade anvĂ€ndare pĂ„ grund av förlusten av NBC-kanaler. I ett blogginlĂ€gg sa företaget, “Även om vi skulle Ă€lska att varje medlem skulle fortsĂ€tta att stanna hos vĂ„r tjĂ€nst, förstĂ„r vi att du fortfarande kan vĂ€lja att pausa eller avbryta ditt medlemskap. Vi vill göra YouTube TV flexibelt, sĂ„ att medlemmar kan pausa eller avbryta nĂ€r som helst.”

NBCUniversal Àger mÄnga populÀra kanaler som skulle vara ett stort slag mot YouTube TV:s utbud. Kanaler som NBC, Bravo, CNBC, E!, Golf Channel, USA Network och mÄnga andra skulle inte lÀngre vara tillgÀngliga för prenumeranter.

Deadline var dagens slut den 30 september 2021, men företagen lyckades nĂ„ en tillfĂ€llig överenskommelse. I ett uttalande till Protocol and Vulture sa en representant för NBCUniversal: “NBCUniversal och YouTube TV har kommit överens om en kort förlĂ€ngning medan parterna fortsĂ€tter samtalen. NBCUniversal kommer inte att mörkna pĂ„ YouTube TV vid midnatt öst i natt.”

Inget av företagen sa hur lÀnge förlÀngningen skulle pÄgÄ. Förhoppningsvis kan de nÄ ett lÄngsiktigt avtal sÄ att YouTube TV-prenumeranter kan fortsÀtta titta pÄ kanalerna de gillar. Hur som helst, vi fÄr vÀnta för att se hur detta kommer att sluta.

BotĂłn volver arriba

Annonsblockerare upptÀckt

Du mÄste ta bort AD BLOCKER för att fortsÀtta anvÀnda vÄr webbplats TACK