Blogg

YouTube TV-appen lÀgger till stöd för bild-i-bild pÄ iOS

YouTube har meddelat att de rullar ut stöd för bild-i-bild-lÀge för sin YouTube TV-app pÄ iOS. AnvÀndare som har den senaste versionen av iOS kommer att kunna titta pÄ YouTube TV-videor utanför appen genom att svepa frÄn botten av skÀrmen, enligt företaget. Ankomsten av bild-i-bild-stöd pÄ YouTube TV för iOS-anvÀndare kommer Är efter att funktionen gjordes tillgÀnglig pÄ Android. Samtidigt testar den vanliga YouTube-appen för iOS fortfarande stöd för bild-i-bild-lÀge och det finns inget besked om nÀr alla anvÀndare kommer att ha tillgÄng till funktionen.

I ett tillkĂ€nnagivande den TwittertjĂ€nsten avslöjade det iPhone och iPad anvĂ€ndare som kör iOS 15 och senare bör nu ha tillgĂ„ng till bild-i-bild-lĂ€ge i YouTube TV-appen. Lanserades i februari 2017 YouTube TV tjĂ€nsten erbjuder tillgĂ„ng till live-TV och strömmande video pĂ„ begĂ€ran och Ă€r endast tillgĂ€nglig i USA. “VĂ€lj bara en video att titta pĂ„ och svep (uppĂ„t) frĂ„n botten av skĂ€rmen för att Ă„tergĂ„ till enhetens startsida. Videon kan skalas ner och flyttas över din skĂ€rm”, förklarar Twitter-inlĂ€gget.

Den 24 mars, YouTube meddelat att det gav tusentals gratis TV-avsnitt till YouTube TV-appen för tittare i USA, inklusive program som Hell’s Kitchen och Heartland. PopulĂ€ra tv-program och filmer kan nĂ„s av anvĂ€ndare gratis pĂ„ smart-tv, mobiler och webblĂ€sare, tillsammans med annonser. TjĂ€nsten kommer ocksĂ„ att lĂ€gga till fler filmer och shower varje vecka, och kommande filmer kommer att inkludera Gone in Sixty Seconds och Runaway Bride, enligt företaget.

Samtidigt testar företagets YouTube-app pÄ iOS fortfarande stöd för bild-i-bild-lÀge. YouTube-anvÀndare med en premiumprenumeration pÄ Android har kunnat vÀxla mellan appar eller gÄ till startskÀrmen för att aktivera bild-i-bild-lÀge pÄ videor i Äratal. Android-anvÀndare i USA behöver dock inte en YouTube Premium prenumeration. AnvÀndare pÄ iOS behöver dock en Premium-prenumeration för att aktivera funktionen som fortfarande testas in YouTube Labsoch har varit sedan dess augusti 2018. Enligt sidan kommer iOS-anvÀndare att kunna testa bild-i-bild-lÀge i ytterligare en vecka, fram till den 8 april.


För det senaste tekniska nyheter och recensionerfölj Gadgets 360 pÄ Twitter, Facebookoch Google Nyheter. För de senaste videorna om prylar och teknik, prenumerera pÄ vÄr Youtube-kanal.

David Delima

Som skribent om teknik med Gadgets 360 Àr David Delima intresserad av öppen kÀllkodsteknik, cybersÀkerhet, konsumenternas integritet och Àlskar att lÀsa och skriva om hur Internet fungerar. David kan kontaktas via e-post pÄ DavidD@ndtv.com, samt pÄ Twitter pÄ @DxDavey. Mer

BotĂłn volver arriba

Annonsblockerare upptÀckt

Du mÄste ta bort AD BLOCKER för att fortsÀtta anvÀnda vÄr webbplats TACK