Bil

YouTube Music pÄ Wear OS Àr mindre fruktansvÀrt nu

Samsung Galaxy Watch 4Samsung

YouTube Music var en av de första stora apparna som introducerades tillsammans med Google Wear OS 3 (kommer snart till nÄgra av de bÀsta smartklockorna), men den hade ett stort problem: den kunde inte strömma musik. Nu Àr det Àntligen fixat.

Tidigare kunde YouTube Music pÄ Wear OS bara spela musik som du tidigare laddat ner till klockan. Eftersom Musik-appen mest Àr avsedd för att strömma musik bort frÄn din telefon (till exempel om du springer ute med bara din klocka), var det inte ett problem för mÄnga, men det var ÀndÄ en dum begrÀnsning. Spotify pÄ Wear OS hade samma problem fram till augusti 2021, vilket fixades precis i tid (heh) för lanseringen av Samsung Galaxy Watch 4.

bilder pÄ YouTube MusicYouTube Music pÄ Wear OS Google

YouTube Music rullar nu ut en uppdatering till Wear OS-appen som introducerar möjligheten att streama musik, om din klocka Àr ansluten till ett Wi-Fi-nÀtverk. Funktionen fungerar Àven över LTE, om din klocka har en egen mobilanslutning. Det betyder att du nu kan söka efter valfri musik och börja spela den direkt frÄn klockan.

Den nya funktionen kanske inte verkar sÄ viktig, men det Àr ytterligare ett steg mot att Google förbÀttrar mindre problem med Wear OS. YouTube Music Àr en av de mest populÀra musiktjÀnsterna med en Wear OS-app, tillsammans med Spotify. Samsungs klockor har Àven en unik musikspelare som kan öppna MP3-filer som kopierats till klockan genom appen Galaxy Wearable.

Ändringarna kommer ocksĂ„ nĂ€r Google förbereder för att Wear OS 3 ska rullas ut pĂ„ icke-Samsung-klockor senare i Ă„r (uppdateringen Ă€r för nĂ€rvarande fortfarande exklusiv för Galaxy Watch 4). Google planerar att slĂ€ppa sin egen bĂ€rbara enhet i Ă„r, Pixel Watch, som kommer med Wear OS 3 ur kartongen.

KĂ€lla: 9to5Google

BotĂłn volver arriba

Annonsblockerare upptÀckt

Du mÄste ta bort AD BLOCKER för att fortsÀtta anvÀnda vÄr webbplats TACK