Gardets

YouTube introducerar den nya korrigeringsfunktionen, lĂ„ter anvĂ€ndare lĂ€mna en korrigeringsanteckning för tittarna…

Att göra Ă€ndringar i vilken video som helst Ă€r en besvĂ€rlig process och nĂ€r det gĂ€ller YouTube ska anvĂ€ndarna antingen nĂ€mna Ă€ndringarna i beskrivningen som har en stor chans att gĂ„ obemĂ€rkt för tittarna. Ett annat alternativ var att ta bort videon, redigera den och ladda upp den igen, vilket kommer att kosta kreatörerna alla visningar och kommentarer pĂ„ just den videon. För att lösa detta problem har YouTube introducerat en ny funktion som kallas “korrigeringar”, enligt en rapport frĂ„n The Verge. Korrigeringsfunktionen tillĂ„ter innehĂ„llsskapare att lĂ€gga till korrigeringsanteckningar vid en viss tidsstĂ€mpel som visas som ett infokort i det övre högra hörnet av videon med korrigeringsanteckningarna. Tittarna kommer ocksĂ„ att ha möjlighet att lĂ€sa korrigeringsanteckningarna och videobeskrivningarna. Efter att ett videoklipp har laddats upp kan kreatörer lĂ€gga till korrigeringar som visas som infokort i det övre högra hörnet av en video vid relevant tidsstĂ€mpel (men bara, verkar det som, för den första korrigeringen i en given video). Tittarna kan sedan klicka pĂ„ kortet för att utöka korrigeringsanteckningarna i videons beskrivning. Även om korrigeringsfunktionen inte Ă€r exakt vad namnet antyder, Ă€r den verkligen en mycket viktig funktion för innehĂ„llsskapare.

FÖLJ OSS PÅ SOCIALA MEDIER

FacebookTwitterInstagramKOO APPYOUTUBE

HĂ„ll kontakten med oss ​​pĂ„ sociala medieplattformar för omedelbar uppdatering klicka hĂ€r för att gĂ„ med i vĂ„r Twitter och Facebook

Vi Àr nu pÄ Telegram. Klicka hÀr för att gÄ med i vÄr kanal (@TechiUpdate) och hÄlla dig uppdaterad med de senaste teknikrubrikerna.

För alla de senaste tekniknyheterna klicka hÀr

För de senaste nyheterna och uppdateringarna, följ oss pÄ Google Nyheter.

LÀs originalartikeln hÀr

Förnekande av ansvar! NewsAzi Ă€r en automatisk aggregator runt globala medier. Allt innehĂ„ll Ă€r tillgĂ€ngligt gratis pĂ„ Internet. Vi har just ordnat det i en plattform endast för utbildningsĂ€ndamĂ„l. I varje innehĂ„ll anges hyperlĂ€nken till den primĂ€ra kĂ€llan. Alla varumĂ€rken tillhör deras rĂ€ttmĂ€tiga Ă€gare, allt material till deras upphovsmĂ€n. Om du Ă€r Ă€gare till innehĂ„llet och inte vill att vi ska publicera ditt material pĂ„ vĂ„r webbplats, vĂ€nligen kontakta oss per mejla – [email protected]. InnehĂ„llet kommer att raderas inom 24 timmar.

BotĂłn volver arriba

Annonsblockerare upptÀckt

Du mÄste ta bort AD BLOCKER för att fortsÀtta anvÀnda vÄr webbplats TACK