Blogg

YogiFi Gen 2 Smart Yoga Mat lanseras pÄ Internationella Yogadagen!

YogiFi Gen 2 Àr en smart yogamatta lanserad för unga yoga- och fitnessentusiaster. Kontrollera dess pris, funktioner och mer.

Med anledning av den internationella yogadagen har Wellnesys Technologies lanserat sin andra generation av smarta yogamattor som heter YogiFi Gen 2. Det Àr en smart yogatrÀningsmatta som kommer laddad med olika kroppsviktsövningar, aktivitetsspÄrning och historia med mera för att uppfylla din dagliga trÀning trÀningsmÄl.

Wellnesys Technologies har ocksĂ„ annonserat en virtuell “Sun Salutations Challenge” med anledning av International Yoga Day dĂ€r anvĂ€ndare kan komma Ă„t dess mobilapp och dra nytta av de kostnadsfria sessionerna för att lĂ€ra sig och förbĂ€ttra sin form.

LÀs Àven: Letar du efter en smartphone? För att kolla mobilsökaren Klicka hÀr.

YogiFi Gen 2 kommer i 2 varianter – YogiFi Gen 2 och YogiFi Gen 2 Pro.

YogiFi Gen 2: Funktioner

YogiFi Gen 2 Àr utrustad med en mÀngd trÀningsfunktioner. Funktionerna inkluderar förbÀttrad hÄllningsspÄrning, integritetsaktiverad trÀning, guidade yogaklasser, guidade kroppsviktsövningar och mer. Den smarta trÀningsmattan har ocksÄ en aktivitetshistorikfunktion för att hÄlla koll pÄ dina tidigare trÀningsrutiner och trÀningsmÄl.

Den smarta trÀningsmattan ansluts ocksÄ till sin medföljande app för att hÄlla alla dina trÀningsrekord nÀr du Àr pÄ sprÄng. Den erbjuder steg-för-steg trÀning och yogainstruktioner med feedback i realtid.

YogiFi Gen 2 Pro kommer med en dedikerad 10-tums android surfplatta och ett stativ tillsammans med YogiFi Gen 2 Pro smart trÀningsmatta.

AnvÀndare av smart trÀningsmatta kan ocksÄ hÄlla en-till-en interaktiva sessioner med certifierade fitness- och yogacoacher runt om i vÀrlden via ett premiumabonnemang.

BÄda de smarta mattorna Àr utrustade med laddningsbart batteri, WiFi och Bluetooth-stöd och kommer med 1 Ärs garanti.

YogiFi Gen 2: Pris och tillgÀnglighet

YogiFi Gen 2 Àr prissatt till Rs. 8 999 medan den högre varianten, YogiFi Gen 2 Pro Àr prissatt till Rs. 18 999. Priset för YogiFi Gen 2 Pro inkluderar kostnaden för Android-surfplattan och stativet.

YogiFi Gen 2 och YogiFi Gen 2 Pro Àr tillgÀngliga för förbestÀllningar pÄ företagets officiella hemsida.

Relaterade inlÀgg

BotĂłn volver arriba

Annonsblockerare upptÀckt

Du mÄste ta bort AD BLOCKER för att fortsÀtta anvÀnda vÄr webbplats TACK