Blogg

Xiaomi lanserar ny Redmi Note-smartphone globalt imorgon

Xiaomi kommer att lansera antingen en helt ny Redmi Note 11-serie smartphone, eller sÄ kommer en av de befintliga smartphones frÄn sortimentet att lanseras globalt. Enligt en tipsare förvÀntas den kommande smartphonen vara den globala versionen av Redmi Note 11 Pro+ eftersom den redan Àr tillgÀnglig att köpa via offlinebutiker. Redmi Note 11 Pro+ lanserades i Kina i oktober förra Äret och nÄdde indiska kuster som Xiaomi 11i HyperCharge tidigare i Är.

Enligt en tweet av Xiaomien ny Redmi Note 11 seriens smartphone kommer att ha sin globala debut den 29 mars klockan 20:00 GMT+8 (17:30 IST). I tweeten nĂ€mner Xiaomi att den kommande smartphonen kommer att bli den ultimata och mest kraftfulla Redmi Note-smarttelefonen. Bilden i tweeten nĂ€mner ocksĂ„ “Ultimate kommer”, vilket tyder pĂ„ att det kan vara en ny smartphone.

Men enligt en tweet frÄn Xiaomiui förvÀntas den kinesiska teknikjÀtten lanseras Redmi Note 11 Pro+ globalt. Som nÀmnts har den globala versionen av smarttelefonen upptÀckts i offlinebutiker. Den marknadsförs som Redmi Note 11 Pro+ 5G, enligt bilden som delas i tweeten.

Redmi Note 11 Pro+ var ursprungligen lanseras i Kina i oktober förra Äret, med resten av Redmi Note 11-serien. Serien bestÄr av vanilj Redmi Note 11 5G, Redmi Note 11 Pro och Redmi Note 11 Pro+. De tvÄ första var globala lanseras i januari men hade andra specifikationer jÀmfört med sina kinesiska motsvarigheter.

Xiaomi lanseras Redmi Note 11 Pro+ som Xiaomi 11i HyperCharge 5G i Indien tidigare i Är. Specifikationerna för bÄda smartphones Àr vÀldigt lika.

Redmi Note 11 Pro+ specifikationer (förvÀntat)

Det ÄterstÄr att se om Xiaomi kommer att erbjuda andra specifikationer för den globala versionen av Redmi Note 11 Pro+ jÀmfört med dess kinesiska version. Men Xiaomiuis tweet delar nÄgra viktiga specifikationer för den kommande smartphonen. Den sÀgs drivas av en MediaTek Dimensity 920 SoC och har ett 4 500 mAh batteri med 120 W HyperCharge snabbladdningsstöd. Dessutom tippas Redmi Note 11 Pro+ att fÄ en full-HD+ AMOLED DotDisplay med 120Hz uppdateringsfrekvens, JBL-drivna högtalare och en trippel bakre kamerauppsÀttning med en 108-megapixel primÀr sensor.


SÄ hÀr:

Tycka om LĂ€ser in…


AnnonsWeb Hyip

BotĂłn volver arriba

Annonsblockerare upptÀckt

Du mÄste ta bort AD BLOCKER för att fortsÀtta anvÀnda vÄr webbplats TACK