Gardets

Wordle 382-svar avslöjade: Tips, ledtrĂ„dar och lösningar för 6 juli 2022 – Times of India

Wordle har nu blivit en del av vÄr vardag och den har blivit populÀr dag för dag. Detta spel Àr ett bra val för dem som gillar att spela och lÀra sig nya ord varje dag. Men det finns tillfÀllen dÄ pusslet blir sÄ förvirrande nÀr anvÀndare börjar söka efter tips och ledtrÄdar för att gissa rÀtt svar. Det Àr viktigt att gÄ igenom de rÀtta tipsen för att gissa rÀtt svar. Det Àr dÀrför vi Àr hÀr för att hjÀlpa dig med nÄgra tips och ledtrÄdar för dagens Wordle. Wordle 382-tips för 6 juli 2022 HÀr Àr nÄgra tips för dagens Wordle Dagens Wordle börjar och slutar med samma bokstav F Den innehÄller en liknande vokal En bokstav kommer tre gÄnger i dagens vokal Försöker du fortfarande gissa rÀtt svar för Wordle 382? Om ja, oroa dig inte eftersom det Àr dags för oss att spilla svaret för Wordle 382. Svaret för dagens Wordle Àr LUFF. Vad Àr Wordle?Wordle Àr ett ordgissningsspel som Àgs av New York Times. Det Àr ett ordspel pÄ fem bokstÀver dÀr spelare fÄr sex försök att gissa ordet. Det dagliga ordgissningsspelet Àr roligt och skapar nyfikenhet bland spelarna att gissa ordet. Det kan spelas gratis pÄ New York Times hemsida. Hur kan jag spela Wordle?

  1. För att spela Wordle, klicka pĂ„ lĂ€nken – https://www.nytimes.com/games/wordle/index.html
  2. Gissa och skriv in orden och skicka in dem genom att klicka pĂ„ “Enter”-tangenten som visas pĂ„ tangentbordet
  3. NÀr du skickar in kommer fÀrgen pÄ brickorna att Àndras. En grön bricka betyder att rÀtt bokstav Àr placerad pÄ rÀtt plats. En gul bricka betyder att bokstaven du gissat stÀmmer men Àr placerad pÄ fel plats. En grÄ bricka betyder att bokstaven du har gissat Àr fel
  4. Det finns bara sex försök att gissa rÀtt Wordle-ord

HĂ„ll kontakten med oss ​​pĂ„ sociala medieplattformar för omedelbar uppdatering klicka hĂ€r för att gĂ„ med i vĂ„r Twitter och Facebook

Vi Àr nu pÄ Telegram. Klicka hÀr för att gÄ med i vÄr kanal (@TechiUpdate) och hÄlla dig uppdaterad med de senaste teknikrubrikerna.

För alla de senaste tekniknyheterna klicka hÀr

För de senaste nyheterna och uppdateringarna, följ oss pÄ Google Nyheter.

LÀs originalartikeln hÀr

Förnekande av ansvar! NewsAzi Ă€r en automatisk aggregator runt globala medier. Allt innehĂ„ll Ă€r tillgĂ€ngligt gratis pĂ„ Internet. Vi har just ordnat det i en plattform endast för utbildningsĂ€ndamĂ„l. I varje innehĂ„ll anges hyperlĂ€nken till den primĂ€ra kĂ€llan. Alla varumĂ€rken tillhör deras rĂ€ttmĂ€tiga Ă€gare, allt material till deras upphovsmĂ€n. Om du Ă€r Ă€gare till innehĂ„llet och inte vill att vi ska publicera ditt material pĂ„ vĂ„r webbplats, vĂ€nligen kontakta oss per mejla – [email protected]. InnehĂ„llet kommer att raderas inom 24 timmar.

BotĂłn volver arriba

Annonsblockerare upptÀckt

Du mÄste ta bort AD BLOCKER för att fortsÀtta anvÀnda vÄr webbplats TACK