Bil

Windows 11:s nya Paint-app Àr hÀr, kolla in den

Windows 11 mÄlarappMicrosoft

Vi fick vÄr första titt pÄ Microsofts nya Paint-app i Windows 11 redan i augusti, och nu kan du prova det sjÀlv om du Àr en Windows Insider pÄ Dev-kanalen. Om du inte vill köra Windows 11 beta, kan du kolla in nÄgra appskÀrmdumpar.

Windows 11:s nya Paint-app

Microsoft kallar den nya Paint-appen i Windows 11 för en “modern snurr pĂ„ den klassiska appen.” Den har ett renare grĂ€nssnitt som perfekt matchar det övergripande utseendet och kĂ€nslan i Windows 11. Det betyder att den inkluderar rundade hörn, Mica och alla andra Windows 11-designkĂ€nsligheter.

RELATERAD: Kommer Windows 11:s visuella effekter att pÄverka prestanda?

Windows 11 Paint app-penslarMicrosoft

Du kommer att mÀrka det förenklade verktygsfÀltet överst i fönstret. Den har nya ikondesigner och rullgardinsmenyer med alla verktyg. Du hittar alla penslar, linjestorleksjusteringar och möjligheten att vÀnda och rotera bilder dÀr.

Windows 11 Paint app textMicrosoft

Windows 11:s Paint-app innehÄller ocksÄ ett nytt textverktyg som ser ganska solid ut. Naturligtvis Àr det inte robust som textverktygen som erbjuds av nÄgot som Photoshop, men det ser ut som att det kommer att hantera grundlÀggande textuppgifter tillrÀckligt bra.

The Future of the Paint-appen

Förutom att slÀppa Paint-appen till Dev-kanalen, pratade Microsoft om framtida uppdateringar. Företaget sa att de planerar att lyssna pÄ anvÀndarfeedback genom att lÀgga till ett mörkt tema, en centrerad duk och uppdaterade dialogrutor. Det stod inte nÀr dessa funktioner skulle lÀggas till, men de lÄter som lovande förÀndringar som kommer att göra Paint Ànnu bÀttre.

RELATERAD: Hur man aktiverar mörkt lÀge i Windows 11

BotĂłn volver arriba

Annonsblockerare upptÀckt

Du mÄste ta bort AD BLOCKER för att fortsÀtta anvÀnda vÄr webbplats TACK