Bil

Windows 11:s App Store kommer faktiskt att vara anvÀndbar

Epic Games pÄ Microsoft StoreMicrosoft

Windows 10 Àr ett bra operativsystem, men dess butik Àr otroligt begrÀnsande. Det ser ut att förÀndras i Windows 11, eftersom Microsoft tillÄter fler typer av appar pÄ Microsoft Store. Det betyder att du hittar de saker du vill ha pÄ den, vilket Àr vad en appbutik ska handla om.

RELATERAD: Hur man installerar appar frÄn Microsoft Store pÄ Windows 10

I Windows 11 Àr Microsoft instÀllt pÄ att tillÄta alla olika typer av appar och verktyg i butiken, vilket Àr en betydande avvikelse frÄn den otroligt begrÀnsade Windows 10-butiken. Du hittar traditionella Win32, Electron och till och med progressiva webbappar i Windows 11-butiken.

I ett blogginlĂ€gg pratade Microsoft om hur utvecklare tycker om Microsoft Store i Windows 11. “Utvecklare sa till oss att de Ă€lskar att inte behöva skriva om sina befintliga skrivbordsappar eller Ă€ndra sina affĂ€rsmodeller för att vara en del av Microsoft Store pĂ„ Windows, ”, uppger företaget.

Den kanske viktigaste förĂ€ndringen av butiken i Windows 11 Ă€r möjligheten för andra appbutiker att göra sig tillgĂ€ngliga. Till exempel sĂ€ger Microsoft att Amazon och Epic Games skyltfönster kommer att vara öppna i Windows Store under de nĂ€rmaste mĂ„naderna. NĂ€r det gĂ€ller andra PC-skyltfönster, sĂ€ger Microsoft, “vi ser fram emot att vĂ€lkomna andra butiker ocksĂ„ i framtiden.”

Andra webblÀsare kommer ocksÄ att vara tillgÀngliga att ladda ner frÄn Microsoft Store. Till att börja med kommer företaget att erbjuda Opera och Yandex Browser, men det kan komma att lÀggas till fler i framtiden.

Kommer Microsoft Store att bli huvudplatsen för att fÄ appar i Windows nÄgon gÄng? Tiden fÄr avgöra. Tills tjÀnster som Steam och webblÀsare som Chrome och Firefox Àr tillgÀngliga mÄste anvÀndarna ladda ner nÄgra appar utanför skyltfönstret.

BotĂłn volver arriba

Annonsblockerare upptÀckt

Du mÄste ta bort AD BLOCKER för att fortsÀtta anvÀnda vÄr webbplats TACK