Blogg

WhatsApp-uppdatering: Omdesignad snabbmeny, ny grÀns för raderingsmeddelanden rullas ut

WhatsApp har rullat ut nya uppdateringar inklusive omdesignad snabbmeny och ny tidsgrÀns för att radera meddelanden för alla för sina beta-anvÀndare för tillfÀllet. Kontrollera detaljer hÀr.

WhatsApp beta-anvÀndare har precis fÄtt en stor uppdatering eftersom meddelandeplattformen vill förbÀttra sin Windows-beta-app. Enligt den senaste informationen frÄn WABetaInfo slÀpper WhatsApp nu en omdesignad snabbmeny för personer som installerar den senaste uppdateringen frÄn Microsoft Store.

“Efter att ha slĂ€ppt en uppdatering som ger möjligheten att pausa och Ă„teruppta röstanteckningar tack vare ett nytt grĂ€nssnitt, driver WhatsApp nu ytterligare en uppdatering för Windows beta pĂ„ Microsoft Store som erbjuder en omdesignad snabbmeny för betatestare.” WABetaInfo sa i rapporten.

LÀs Àven: Letar du efter en smartphone? För att kolla mobilsökaren Klicka hÀr.

Genom att dela en skÀrmdump relaterad till uppdateringen informerade WABetaInfo att den omarbetade snabbmenyn dyker upp nÀr du vÀljer en text i chatttextfÀltet. Den erbjuder ocksÄ snabba omdesignade genvÀgar för att formatera texten som fetstil, kursiv och genomstruken.

LÀs ocksÄ: Apple i 5G-chipproblem för iPhone 15!

Det har dock ocksÄ informerats om att nÀr du anvÀnder den nya snabbmenyn Àr det inte lÀngre möjligt att ÄtgÀrda stavfel eftersom förslagen inte visas i den omarbetade snabbmenyn.

Samtidigt i en annan rapport WABetaInfo avslöjade att WhatsApp Àntligen rullar ut den nya tidsgrÀnsen för att radera meddelanden för alla till vissa betatestare. Det kan noteras att den tidigare grÀnsen var 1 timme 8 minuter och 16 sekunder.

Enligt informationen Àr den nya grÀnsen för att radera meddelanden för alla 2 dagar och 12 timmar. Rapporten informerade vidare om att WhatsApp ocksÄ arbetar med möjligheten att ta bort alla meddelanden i grupper om du Àr gruppadministratör i framtiden. Men eftersom releasedatumet för uppdateringen Ànnu inte Àr kÀnt mÄste du vÀnta ett tag för att kunna anvÀnda den.

BotĂłn volver arriba

Annonsblockerare upptÀckt

Du mÄste ta bort AD BLOCKER för att fortsÀtta anvÀnda vÄr webbplats TACK