Gardets

WhatsApp testar enligt uppgift röstanteckningar för status i beta – Times of India

WhatsApp har testat flera nya funktioner pÄ sin plattform. Företaget började nyligen testa uppdaterade emoji-reaktioner, möjlighet att flytta chattar till iOS för fler beta-anvÀndare och mer. WABeta har nu rapporterat att företaget har börjat testa stöd för röstanteckningar i avsnittet Status.

WhatsApp har testat flera nya funktioner pĂ„ sin plattform. Företaget började nyligen testa uppdaterade emoji-reaktioner, möjlighet att flytta chattar till iOS för fler beta-anvĂ€ndare och mer. WABeta har nu rapporterat att företaget har börjat testa stöd för röstanteckningar i avsnittet Status. Funktionen kommer sannolikt att kallas “röststatus” och enligt rapporten lĂ„ter anvĂ€ndare lĂ€gga upp röstanteckningar som WhatsApp-status. Enligt rapporten rullas funktionen ut i WhatsApp beta för Android version 2.22.16.3 uppdatering. Det finns ingen information tillgĂ€nglig om företaget kommer att lansera funktionen för iOS-versionen eller inte. WhatsApp röststatus: Hur det fungerarWABetaInfo har Ă€ven lagt upp skĂ€rmdumpen dĂ€r det kan ses att företaget har lagt till en ny ‘mikrofon’-ikon lĂ€ngst ner pĂ„ statusfliken. Genom att trycka pĂ„ alternativet kan anvĂ€ndare spela in en snabb anteckning och lĂ€gga upp den som en statusuppdatering. Det Ă€r ocksĂ„ viktigt att notera att röststatusen endast kommer att vara tillgĂ€nglig för personer du vĂ€ljer i sekretessinstĂ€llningarna. Tillsammans med det kommer den ocksĂ„ att krypteras frĂ„n början till Ă€nde som samtal och meddelanden. I nulĂ€get Ă€r det inte klart nĂ€r företaget kommer att rulla ut den hĂ€r funktionen till den slutliga versionen av appen. Dessutom rullas funktionen för nĂ€rvarande endast ut i beta.

FÖLJ OSS PÅ SOCIALA MEDIER

FacebookTwitterInstagramKOO APPYOUTUBE

HĂ„ll kontakten med oss ​​pĂ„ sociala medieplattformar för omedelbar uppdatering klicka hĂ€r för att gĂ„ med i vĂ„r Twitter och Facebook

Vi Àr nu pÄ Telegram. Klicka hÀr för att gÄ med i vÄr kanal (@TechiUpdate) och hÄlla dig uppdaterad med de senaste teknikrubrikerna.

För alla de senaste tekniknyheterna klicka hÀr

För de senaste nyheterna och uppdateringarna, följ oss pÄ Google Nyheter.

LÀs originalartikeln hÀr

Förnekande av ansvar! NewsAzi Ă€r en automatisk aggregator runt globala medier. Allt innehĂ„ll Ă€r tillgĂ€ngligt gratis pĂ„ Internet. Vi har just ordnat det i en plattform endast för utbildningsĂ€ndamĂ„l. I varje innehĂ„ll anges hyperlĂ€nken till den primĂ€ra kĂ€llan. Alla varumĂ€rken tillhör deras rĂ€ttmĂ€tiga Ă€gare, allt material till deras upphovsmĂ€n. Om du Ă€r Ă€gare till innehĂ„llet och inte vill att vi ska publicera ditt material pĂ„ vĂ„r webbplats, vĂ€nligen kontakta oss per mejla – [email protected]. InnehĂ„llet kommer att raderas inom 24 timmar.

BotĂłn volver arriba

Annonsblockerare upptÀckt

Du mÄste ta bort AD BLOCKER för att fortsÀtta anvÀnda vÄr webbplats TACK