Gardets

WhatsApp kan snart tillĂ„ta anvĂ€ndare att “bulkaktivera” försvinnande meddelandealternativ för chattar – Times …

WhatsApp började nyligen testa den förlĂ€ngda tidsgrĂ€nsen för sin “Radera för alla”-funktion och nu verkar det som att företaget planerar att erbjuda möjligheten att vĂ€lja flera chattar och aktivera försvinnande meddelanden för dem. För de omedvetna lĂ„ter WhatsApp för nĂ€rvarande anvĂ€ndare aktivera alternativet för att försvinna meddelanden för chattar individuellt. Detta innebĂ€r att för att möjliggöra försvinnande meddelanden för flera chattar mĂ„ste anvĂ€ndare öppna dem en efter en och aktivera dem. WABetaInfo har rapporterat att företaget har börjat testa möjligheten att vĂ€lja chattar och aktivera försvinnande meddelanden för dem pĂ„ en gĂ„ng. Funktionen, enligt rapporten, rullas för nĂ€rvarande ut via en ny WhatsApp Beta-uppdatering version 2.22.16.8 genom Google Play Beta Program. Vad betyder detta för anvĂ€ndarna?Till att börja med kommer funktionen att göra det enklare och snabbare att aktivera eller inaktivera försvinnande meddelandealternativ för flera chattar. Dessutom kommer det att spara lite tid ocksĂ„. Hur funktionen fungerarEnligt skĂ€rmdumparna som lagts upp av WABetaInfo kommer den nya funktionen att integreras i alternativet Disappearing Messages. AnvĂ€ndare kommer att kunna hitta det som en extra lĂ€nk i avsnittet som sĂ€ger “AnvĂ€nd denna meddelandetid pĂ„ befintliga chattar genom att vĂ€lja dem. Vi antar att genom att trycka pĂ„ den lĂ€nken öppnas listan över alla aktiva chattar eller grupper och anvĂ€ndare kan helt enkelt trycka pĂ„ dem för att aktivera meddelandetimern. En sak att notera hĂ€r Ă€r att anvĂ€ndare inte kommer att ha möjlighet att stĂ€lla in en annan timer för olika chattar i det hĂ€r fallet.

FÖLJ OSS PÅ SOCIALA MEDIER

FacebookTwitterInstagramKOO APPYOUTUBE

HĂ„ll kontakten med oss ​​pĂ„ sociala medieplattformar för omedelbar uppdatering klicka hĂ€r för att gĂ„ med i vĂ„r Twitter och Facebook

Vi Àr nu pÄ Telegram. Klicka hÀr för att gÄ med i vÄr kanal (@TechiUpdate) och hÄlla dig uppdaterad med de senaste teknikrubrikerna.

För alla de senaste tekniknyheterna klicka hÀr

För de senaste nyheterna och uppdateringarna, följ oss pÄ Google Nyheter.

LÀs originalartikeln hÀr

Förnekande av ansvar! NewsAzi Ă€r en automatisk aggregator runt globala medier. Allt innehĂ„ll Ă€r tillgĂ€ngligt gratis pĂ„ Internet. Vi har just ordnat det i en plattform endast för utbildningsĂ€ndamĂ„l. I varje innehĂ„ll anges hyperlĂ€nken till den primĂ€ra kĂ€llan. Alla varumĂ€rken tillhör deras rĂ€ttmĂ€tiga Ă€gare, allt material till deras upphovsmĂ€n. Om du Ă€r Ă€gare till innehĂ„llet och inte vill att vi ska publicera ditt material pĂ„ vĂ„r webbplats, vĂ€nligen kontakta oss per mejla – [email protected]. InnehĂ„llet kommer att raderas inom 24 timmar.

BotĂłn volver arriba

Annonsblockerare upptÀckt

Du mÄste ta bort AD BLOCKER för att fortsÀtta anvÀnda vÄr webbplats TACK