Gardets

WhatsApp Chat History Transfer frÄn Android till iPhone: Hur man | Siffra

Meta har Àntligen aktiverat WhatsApp-chatthistoriköverföring frÄn Android-telefon till iPhone. Vi mÄste ocksÄ tacka Apple för dess del i denna nya funktion. Det var dock Mark Zuckerberg som introducerade den nya funktionen genom ett Facebook-inlÀgg. SÄ du kommer nu att fÄ flytta inte bara chatthistorik utan ocksÄ röstmeddelanden och mediefiler frÄn Android till iPhone. LÄt oss nu se hur du kan göra det.

Saker att notera innan du gör WhatsApp Transfer

  • Till att börja med kommer den nya funktionen att vara en del av WhatsApp Beta och sĂ„ smĂ„ningom ta sig till den stabila utgĂ„van.
  • Du kommer att utföra WhatsApp-migreringen med Apples Move to iOS-app och du kommer att se alternativet att ta med WhatsApp-data frĂ„n Android endast vid tidpunkten för en ny iPhone-installation. Du kan inte göra det pĂ„ en iPhone som du redan anvĂ€nder.
  • Minsta möjliga versioner av bĂ„da plattformarna Ă€r Android 5.0 och iOS 15.5.
  • Den hĂ€r metoden lĂ„ter dig inte överföra peer-to-peer-betalningsmeddelanden och samtalshistorik pĂ„ WhatsApp.
  • Du mĂ„ste ha iCloud-sĂ€kerhetskopiering aktiverad för att överförda WhatsApp-data ska sparas i molnet.
  • NĂ€r din överföring har lyckats mĂ„ste du manuellt avinstallera och radera WhatsApp-data frĂ„n Android-telefonen. En fabriksĂ„terstĂ€llning av telefonen kommer ocksĂ„ att göra jobbet.
  • Se till att bĂ„da enheterna Ă€r anslutna till en strömkĂ€lla och har samma stabila WiFi-anslutning.

SÄ om du uppfyller alla dessa krav, följ dessa steg för att fÄ WhatsApp Android-data pÄ en iPhone.

WhatsApp-data flyttas till iOS: Hur det fungerar

1. Installera appen Flytta till iOS pÄ din Android-telefon frÄn Google Play Butik. Se till att du har WhatsApp för iOS version 2.22.10.70 eller senare pÄ din iPhone och WhatsApp för Android version 2.22.7.74 eller senare pÄ den gamla telefonen.

2. Ange ditt telefonnummer nÀr du blir tillfrÄgad.

3. Öppna appen “Flytta till iOS” pĂ„ Android och gör som appen instruerar dig att göra.

4. VĂ€lj WhatsApp pĂ„ skĂ€rmen Överför data och klicka pĂ„ Start. Det kan ta lite tid för uppgifterna att förberedas för överföring. NĂ€r det Ă€r klart loggas du ut frĂ„n Android-enheten.

5. Tryck pÄ NÀsta för att hoppa tillbaka till appen Flytta till iOS.

6. Klicka sedan pÄ FortsÀtt och överföringen börjar. NÀr processen Àr framgÄngsrik kommer appen att informera dig.

7. Flytta till iPhone nu, installera WhatsApp frÄn Apple App Store.

8. Öppna WhatsApp frĂ„n appbiblioteket och logga in med samma mobilnummer.

9. Klicka pÄ Start nÀr det sÀger det till dig och vÀnta tills processen Àr klar. FortsÀtt med iPhone-aktiveringsprocessen och nÀr allt Àr klart kan du öppna WhatsApp igen för att hitta den ÄterstÀllda informationen i den.

Det Àr ungefÀr det. Njut av WhatsApp pÄ din nya iPhone nu!

NÀr det gÀller andra nyheter, recensioner, reportage, köpguider och allt annat tekniskt relaterat, fortsÀtt att lÀsa Digit.in.

WhatsApp-data flyttas till iOS: Hur det fungerar

HĂ„ll kontakten med oss ​​pĂ„ sociala medieplattformar för omedelbar uppdatering klicka hĂ€r för att gĂ„ med i vĂ„r Twitter och Facebook

Vi Àr nu pÄ Telegram. Klicka hÀr för att gÄ med i vÄr kanal (@TechiUpdate) och hÄlla dig uppdaterad med de senaste teknikrubrikerna.

För alla de senaste tekniknyheterna klicka hÀr

För de senaste nyheterna och uppdateringarna, följ oss pÄ Google Nyheter.

LÀs originalartikeln hÀr

Förnekande av ansvar! NewsAzi Ă€r en automatisk aggregator runt globala medier. Allt innehĂ„ll Ă€r tillgĂ€ngligt gratis pĂ„ Internet. Vi har just ordnat det i en plattform endast för utbildningsĂ€ndamĂ„l. I varje innehĂ„ll anges hyperlĂ€nken till den primĂ€ra kĂ€llan. Alla varumĂ€rken tillhör deras rĂ€ttmĂ€tiga Ă€gare, allt material till deras upphovsmĂ€n. Om du Ă€r Ă€gare till innehĂ„llet och inte vill att vi ska publicera ditt material pĂ„ vĂ„r webbplats, vĂ€nligen kontakta oss per mejla – [email protected]. InnehĂ„llet kommer att raderas inom 24 timmar.

BotĂłn volver arriba

Annonsblockerare upptÀckt

Du mÄste ta bort AD BLOCKER för att fortsÀtta anvÀnda vÄr webbplats TACK