Bil

Wendys gör en telefon och det Àr lika dumt som det lÄter

Wendys telefonWendys

NĂ€r det kommer till sociala medier Ă€r Wendy’s ett av företagen som alltid hittar ett sĂ€tt att fĂ„ oss att skratta. Nu har Wendy’s Canada bestĂ€mt sig för att överraska oss alla genom att tillkĂ€nnage en Wendy’s telefon och det Ă€r precis sĂ„ dumt som det lĂ„ter.

Wendys nya telefon

Om du vill lĂ€gga vantarna pĂ„ en Wendys telefon mĂ„ste du ha tur, eftersom företaget ger bort enheterna i en tĂ€vling. Du mĂ„ste ladda ner Wendy’s-appen, skĂ€rmdumpa din favoritorder (krydda nuggets FTW) och sedan tweeta den med hashtaggen #WendysPhone och #Contest.

TyvÀrr mÄste du bo i Kanada för att komma in. Det kommer att delas ut totalt 20 telefoner under en 20-dagarsperiod, sÄ du kan fortsÀtta komma in varje dag om idén om Wendys telefon kittlar dig.

SjĂ€lva telefonen kommer med sin egen assistent, som du kan ringa upp genom att sĂ€ga “Hej Wendy.” Telefonens kameror har “fler megapixlar Ă€n vad Baconator har bacon.” Det Ă€r ett trippelkamerasystem, Ă€ven om företaget inte blev alltför specifikt. Det finns en 6,4-tums HD+-skĂ€rm och en bakre fingeravtryckslĂ€sare.

Det Àr ungefÀr allt vi vet om telefonens specifikationer, men om du Àr legitimt intresserad av att Àga en Wendys telefon, bryr du dig förmodligen inte om den faktiska kraften under huven.

RELATERAD: Hur man bestÀller mat med Google Assistant

HĂ€r Ă€r lite information om enheten frĂ„n Wendy’s. Företaget tar helt klart sin telefon pĂ„ största allvar:

Wendy’s telefon har ett integrerat GPS-navigeringssystem, till Wendy’s, samt gott om batteritid för att titta pĂ„ Wendy’s annonser, bestĂ€lla Wendy’s och titta pĂ„ videor medan du Ă€ter Wendy’s. Ingen ytterligare prenumeration krĂ€vs. LĂ€gg bara till ditt simkort med din aktiva trĂ„dlösa plan och du Ă€r bra.

Wendy’s publicerade ett kort avsnitt med vanliga frĂ„gor om sin telefon, och företaget ser till att pĂ„minna oss om att, ja, det hĂ€r Ă€r en telefon. PĂ„ frĂ„gan, “Kan den ringa”, sĂ€ger Wendy’s “Ja, det Ă€r en telefon.” Företaget ger ett liknande svar angĂ„ende texter.

RELATERAD: Varför SMS-textmeddelanden inte Àr privata eller sÀkra

Vill du ha en Wendy’s Phone!

Det hĂ€r Ă€r helt klart ett marknadsföringsdrag av Wendy’s utformat för att dra uppmĂ€rksamhet, men det fungerar helt klart för hĂ€r pratar vi om det.

Hur som helst kommer vinnarna att fÄ en gratis telefon, sÄ det Àr positivt. Huruvida den personen faktiskt vill Àga en mobil Wendys annons Àr upp till dem att avgöra.


BotĂłn volver arriba

Annonsblockerare upptÀckt

Du mÄste ta bort AD BLOCKER för att fortsÀtta anvÀnda vÄr webbplats TACK