Blogg

Vivo Y75 5G-renderingar, specifikationer lÀckta: Detaljer

Lanseringen av Vivo Y75 5G har Ă€nnu inte bekrĂ€ftats officiellt av det kinesiska smartphoneföretaget. Men före det har renderingar av den kommande Vivo Y-seriens telefon dykt upp online. De viktigaste specifikationerna för smarttelefonen har ocksĂ„ tipsats separat. Återgivningarna föreslĂ„r Aurora och Black fĂ€rgalternativ för Vivo Y75 5G. Den visar en skĂ„ra i vattendroppsstil framtill för att hysa selfie-skytten. Vidare sĂ€gs Vivo Y75 5G ha MediaTek Dimensity 700-chipset under huven. Smarttelefonen Ă€r tĂ€nkt att ha en 50-megapixel primĂ€rkamera och ett 5 000 mAh batteri ocksĂ„.

Den kÀnda tipsaren Ishan Agarwal (@ishanagarwal24), i samarbete med MySmartPrice, har lÀckt renderingarna av Vivo Y75 5G. Som nÀmnts visar de lÀckta renderingarna handenheten i Aurora och svarta fÀrgalternativ. Vivo Y75 5G ses ha ett skÄra i vattendroppsstil. Rengöringarna av Vivo handenheten visar vidare en trippel bakre kameraenhet anordnad i det övre vÀnstra hörnet av handenheten. Renderingarna visar ocksÄ att den högra ryggraden pÄ handenheten har ström- och volymknapparna. Vidare syns SIM-kortsfacket och den sekundÀra brusreduceringsmikrofonen pÄ toppen av telefonen, medan den nedre kanten har ett 3,5 mm ljudjack, laddningsport och högtalargaller.

Vivo Y75 5G-specifikationer (förvÀntat)

Specifikationerna för Vivo Y75 5G var separat tippade av en 91Mobiles-rapport. Enligt lĂ€ckan kommer den kommande Vivo-telefonen att komma i fĂ€rgalternativen Aurora och Black. Vivo Y75 5G sĂ€gs köras pĂ„ Android 12-baserade Funtouch 12 OS. Handenheten förvĂ€ntas ha en 6,58-tums full HD+-skĂ€rm (2 408 × 1 080 pixlar).

Den kan drivas av en MediaTek Dimensity 700-processor, tillsammans med 8 GB RAM. Toppvarianten av Vivo Y75 5G sÀgs erbjuda en möjlighet att lÀgga till ytterligare 5 GB virtuellt RAM-minne.

För optik Àr Vivo Y75 5G tippad att fÄ en trippelkameraenhet, med rubriken en 50-megapixel primÀrkamera och tvÄ 2-megapixelsensorer. SkÀrmen har ett skÄra i vattendroppsstil för att hysa en 16-megapixel selfiekamera.

Vivo Y75 5G förvÀntas dessutom ha ett 5 000 mAh batteri som stöder 18W snabbladdning. För autentisering kan handenheten ha en sidomonterad fingeravtryckslÀsare. Vivo Y75 5G sÀgs mÀta 8,25 mm och vÀger 187 gram.


Affiliate-lĂ€nkar kan genereras automatiskt – se vĂ„r etikförklaring för detaljer.

SÄ hÀr:

Tycka om LĂ€ser in…


AnnonsWeb Hyip

Relaterade inlÀgg

BotĂłn volver arriba

Annonsblockerare upptÀckt

Du mÄste ta bort AD BLOCKER för att fortsÀtta anvÀnda vÄr webbplats TACK