Gardets

Vi:s efterbetalda tillÀgg pÄ 100 INR kommer med SonyLIV Premium i 28 dagar | Siffra

Vi har meddelat ett tillÀgg pÄ 100 INR till sina efterbetalda planer, vilket ger sina anvÀndare tillgÄng till SonyLIV Premium för mobil och TV i 28 dagar. Detta Àr tack vare Vi och SonyLIVs befintliga relation, och Vi:s mÄl att förse sina anvÀndare med en ny lista med OTT:er.

Vi erbjuder ocksÄ sina anvÀndare tillgÄng till filmer och TV-kanaler och över 450 live-TV-kanaler inklusive nyhetskanaler och annat premiuminnehÄll frÄn OTT-plattformen.

Fler funktioner i Vi-tillÀgget

TillĂ€gget â‚č100 Vi lĂ„ter dig titta pĂ„ mĂ„nga sportkanaler och program som UEFA Champions League, UFC, WWE och Bundesliga för att passa med original som Scam 1992, Mahrani och Gullak sĂ€song 2, som alla Ă€r exklusiva för SonyLIV. Du kan ocksĂ„ se internationella program som The Good Doctor, Fantasy Island och Magpie Murders med tillĂ€gget.

SonyLIV-tillÀgget Àr inte mobilt exklusivt, du kan ocksÄ anvÀnda det pÄ din bÀrbara dator, PC och TV ocksÄ.

Dessutom inkluderar det nya 100 Vi efterbetalda paketet 10 GB höghastighetsdataÄtkomst med en giltighetstid pÄ 30 dagar. Vi-appen innehÄller Àven tillgÄng till Vis omfattande innehÄllsbibliotek via Vi Movies & TV (Vi MTV).

Vis senaste drag kommer efter att teleoperatören lanserade en liknande plan för sina kontantkortskunder i maj i Är. Ett Sony LIV Premium-prenumeration endast för mobilen och 4 GB höghastighetsinternet ingÄr i den förbetalda tillÀggsplanen pÄ 82 INR frÄn Vi.

Förra mÄnaden rapporterades det att det Aditya Birla Group-stödda företaget hade för avsikt att öka sitt antal efterbetalda prenumeranter och lÀgga till fler högbetalande kunder till sitt nÀtverk genom fokuserade marknadsföringsinitiativ som en del av en större strategi för att öka sin genomsnittliga intÀkt per anvÀndare.

Vi:s senaste internationella roamingplaner

Vi har introducerat nya internationella roamingpaket frĂ„n 599 â‚č till sĂ„ mycket som â‚č5999. Paketet pĂ„ 599 INR kommer med en giltighetstid pĂ„ 24 timmar medan paketet pĂ„ 5999 INR kommer med en giltighetstid pĂ„ 28 dagar. Dessa paket kommer med obegrĂ€nsade röstsamtal och data.

Dessa planer Àr tillgÀngliga för kunder som reser till Förenade Arabemiraten, Storbritannien, USA, Frankrike, Tyskland, Indonesien, Italien, Australien, Thailand och Brasilien. Den tillhandahÄller obegrÀnsade röstsamtal och data pÄ sina roamingnÀtverk pÄ olika resmÄl. Vi efterbetalda roamingpaket inkluderar en Always On-funktion som förhindrar orimliga priser vid internationell roaming Àven efter att det prenumererade paketet har gÄtt ut.

Vi erbjuder för nÀrvarande roamingtjÀnster i 81 lÀnder genom lokala tjÀnsteleverantörer. Den har ocksÄ introducerat en Alltid pÄ-funktion för att sÀkerstÀlla att prenumeranter inte överdebiteras Àven efter att deras prenumererade planer har löpt ut. Till exempel, om en resenÀr som har köpt ett sju dagars Vi Postpaid Roaming Pack behöver förlÀnga sin vistelse, kan de fortsÀtta att anvÀnda sin telefon för röst, SMS och data och kommer att debiteras standardpriser tills anvÀndarens anvÀndningsvÀrde inte stÀmmer. överstiga 599 INR. NÀr anvÀndaren överstiger 599 INR kommer de att debiteras 599 INR för varje ytterligare dag som de anvÀnder den internationella roamingfunktionen.

HĂ„ll kontakten med oss ​​pĂ„ sociala medieplattformar för omedelbar uppdatering klicka hĂ€r för att gĂ„ med i vĂ„r Twitter och Facebook

Vi Àr nu pÄ Telegram. Klicka hÀr för att gÄ med i vÄr kanal (@TechiUpdate) och hÄlla dig uppdaterad med de senaste teknikrubrikerna.

För alla de senaste tekniknyheterna klicka hÀr

För de senaste nyheterna och uppdateringarna, följ oss pÄ Google Nyheter.

LÀs originalartikeln hÀr

Förnekande av ansvar! NewsAzi Ă€r en automatisk aggregator runt globala medier. Allt innehĂ„ll Ă€r tillgĂ€ngligt gratis pĂ„ Internet. Vi har just ordnat det i en plattform endast för utbildningsĂ€ndamĂ„l. I varje innehĂ„ll anges hyperlĂ€nken till den primĂ€ra kĂ€llan. Alla varumĂ€rken tillhör deras rĂ€ttmĂ€tiga Ă€gare, allt material till deras upphovsmĂ€n. Om du Ă€r Ă€gare till innehĂ„llet och inte vill att vi ska publicera ditt material pĂ„ vĂ„r webbplats, vĂ€nligen kontakta oss per mejla – [email protected]. InnehĂ„llet kommer att raderas inom 24 timmar.

BotĂłn volver arriba

Annonsblockerare upptÀckt

Du mÄste ta bort AD BLOCKER för att fortsÀtta anvÀnda vÄr webbplats TACK