Gardets

ViewSonic XG2431 24-tums FHD-spelmonitor med Blur Buster 2.0-certifiering lanserad i Indien för Rs…

ViewSonic som företag har varit kÀnt bland teknikentusiaster för att erbjuder nÄgra fantastiska bildskÀrmar och skÀrmar, med stort vÀrde för pengarna. Det taiwanesisk-amerikanska företaget lanserade nyligen sin XG2431 Monitor, en 24-tums FullHD-skÀrm, som ocksÄ Àr den första i sitt slag som kommer med den senast uppdaterade Blur Buster 2.0-certifieringen. I grund och botten betyder detta att oavsett vad du kastar pÄ det, kommer XG2431-skÀrmen att ge dig en fantastisk spelupplevelse.

XG2431 Ă€r en förstklassig spelmonitor med en 24-tums FHD-skĂ€rm med en upplösning pĂ„ 1920×1080 i bildförhĂ„llandet 16:9. Den kallas monitorn med “vĂ€rldens mest lyhörda IPS-panel” som ger fantastiska bilder och har en enorm svarstid pĂ„ 0,5 ms. SkĂ€rmen har en uppdateringsfrekvens pĂ„ 240Hz och har Ă€ven AMD:s FreeSyncℱ Premium-certifiering.

NÀr det gÀller anslutning fÄr den tvÄ HDMI 2.0-portar, en DisplayPort, tvÄ USB 3.2 Type-A Down Stream-portar, en USB 3.2 Type B Up Stream-port, en 3,5 mm ljudport och ett 3-stifts eluttag.

Dessutom har denna monitor den helt nya ViewSonic PureXPℱ-tekniken som förser anvĂ€ndaren med avancerad bakgrundsbelysningsteknik för att minska rörelseoskĂ€rpa, bildspökbilder och stroboskopöverhörning. SkĂ€rmen har ocksĂ„ de mest livfulla fĂ€rgerna eftersom den har VESA Display HDR 400-certifiering. Allt detta gör XG2431 till ett fantastiskt val för spelare, sĂ€rskilt de som gillar konkurrenskraftiga First-Person Shooter (FPS), Multiplayer Online Battle Arena (MOBA) och Real-Time Strategy (RTS)-spel.

NÀr det gÀller designen pÄ sjÀlva bildskÀrmen har bildskÀrmen Àven en ramlös design och ett ergonomiskt stativ för flexibilitet med lutning, vridning, vridning och höjdjusteringar, vilket ger spelare friheten att vinkla och flytta skÀrmen efter deras komfort. Den har ocksÄ ytterligare expanderbara musankare som eliminerar slak i kabeln och förbÀttrar precisionen genom att hÄlla muskabeln spÀnd under intensivt spelande.

Den nya ViewSonic-spelmonitorn kommer att finnas exklusivt tillgÀnglig pÄ Amazon Indien för Rs. 33 300, och kan Àven hÀmtas för sÄ lite som 29 999 Rs, beroende pÄ om det finns nÄgra erbjudanden.

{n.callMethod? n.callMethod.apply(n,arguments):n.queue.push(arguments)}

; if(!f._fbq)f._fbq=n;n.push=n;n.loaded=!0;n.version=’2.0′; n.kö=[];t=b.createElement(e);t.async=!0; t.src=v;s=b.getElementsByTagName(e)[0]; s.parentNode.insertBefore(t,s)}(fönster,dokument,’script’, ‘https://connect.facebook.net/en_US/fbevents.js’); fbq(‘init’, ‘259288058299626’); fbq(‘track’, ‘PageView’);

HĂ„ll kontakten med oss ​​pĂ„ sociala medieplattformar för omedelbar uppdatering klicka hĂ€r för att gĂ„ med i vĂ„r Twitter och Facebook

Vi Àr nu pÄ Telegram. Klicka hÀr för att gÄ med i vÄr kanal (@TechiUpdate) och hÄlla dig uppdaterad med de senaste teknikrubrikerna.

För alla de senaste tekniknyheterna klicka hÀr

För de senaste nyheterna och uppdateringarna, följ oss pÄ Google Nyheter.

LÀs originalartikeln hÀr

Förnekande av ansvar! NewsAzi Ă€r en automatisk aggregator runt globala medier. Allt innehĂ„ll Ă€r tillgĂ€ngligt gratis pĂ„ Internet. Vi har just ordnat det i en plattform endast för utbildningsĂ€ndamĂ„l. I varje innehĂ„ll anges hyperlĂ€nken till den primĂ€ra kĂ€llan. Alla varumĂ€rken tillhör deras rĂ€ttmĂ€tiga Ă€gare, allt material till deras upphovsmĂ€n. Om du Ă€r Ă€gare till innehĂ„llet och inte vill att vi ska publicera ditt material pĂ„ vĂ„r webbplats, vĂ€nligen kontakta oss per mejla – [email protected]. InnehĂ„llet kommer att raderas inom 24 timmar.

Relaterade inlÀgg

BotĂłn volver arriba

Annonsblockerare upptÀckt

Du mÄste ta bort AD BLOCKER för att fortsÀtta anvÀnda vÄr webbplats TACK