Bil

Valves Steam Deck lÄter dig dubbelstarta Windows

Valves Steam DeckVentil

NÀr vi snabbt nÀrmar oss lanseringen av Steam Deck, fÄr vi ett stadigt droppflöde av ny information om Valves bÀrbara speldator. Nu, i en ny FAQ, sa Valve att du kan dubbelstarta till Windows, vilket gör det lÀttare att fÄ hela Windows-upplevelsen nÀr du Àr pÄ sprÄng.

I Valves nya FAQ, tog företaget upp BIOS och dubbelstart pĂ„ Steam Deck. Företaget sa: “Multi-boot stöds – du kan ha flera operativsystem installerade och vĂ€lja vilket du vill starta upp i. AnvĂ€ndare kommer att ha tillgĂ„ng till BIOS-menyn.”

Inte bara kan du dubbelstarta Windows, utan Valve sÀger att du kan starta ett operativsystem frÄn ett SD-kort, vilket kommer att spara vÀrdefullt utrymme, speciellt om du vÀljer att gÄ med det billigare Steam Deck med mindre lagring.

Detta Ă€r goda nyheter för alla som förbestĂ€llt ett Steam Deck, eftersom det fungerar som en vĂ€nlig pĂ„minnelse om att enheten bara Ă€r en bĂ€rbar dator och inte lika begrĂ€nsad som traditionella spelkonsoler. Även om du inte vill vara i Steam-systemet, bekrĂ€ftade Valve att du kan köra icke-Steam-spel genom Proton.

RELATERAD: Hur man anvĂ€nder Steams “Proton” för att spela Windows-spel pĂ„ Linux

Utanför uppstart bekrĂ€ftade FAQ ocksĂ„ att dockan för Steam Deck inte kommer att lĂ€gga till nĂ„gon prestanda till enheten. IstĂ€llet sa ventilen, “dockning Ă€r mer likt att ansluta en USB-C-hubb till en PC. Steam Deck körs med full prestanda i portabelt lĂ€ge.”

Sammantaget Àr detta lite bra information om Steam Deck, och det gör oss Ànnu mer glada över att lÀgga vantarna pÄ en nÀr den kommer ut i slutet av 2021.

BotĂłn volver arriba

Annonsblockerare upptÀckt

Du mÄste ta bort AD BLOCKER för att fortsÀtta anvÀnda vÄr webbplats TACK