Bil

Vad √§r en “lokal guide” i Google Maps?

logotyp för google maps lokalguide

Google Maps √§r en otroligt kraftfull resurs, men det blev inte s√• √∂ver en natt. Ett program som heter “Local Guides” spelar en stor roll f√∂r Maps exakthet och anv√§ndbarhet. Du kan vara en del av detta program om du vill.

Vad är en lokal guide?

En “Local Guide” √§r en volont√§rtj√§nst som l√•ter dig bidra till Google Maps. √Ąven om det √§r m√∂jligt att bidra utan att vara en Local Guide, finns det n√•gra extra f√∂rdelar med att vara med i programmet.

Local Guide-programmet har funnits ett tag. I grund och botten är det ett sätt för Google att uppmuntra att bidra till Maps. Local Guides får märken, poäng och andra förmåner för sina input. Om du kommer på att du lämnar många recensioner och rapporterar saker på Google Maps är det värt att titta närmare på.

Vilka är belöningarna?

Det finns ett antal områden där du kan tjäna belöningspoäng, och dessa poäng översätts till nivåer och märken. Här är de olika sakerna som du kan bidra till och tjäna poäng för (via Google):

Peka för bidrag från Google Maps

Till skillnad från Google Play-poäng upphör inte Local Guide-poäng. Men om innehållet du har skickat tas bort någon gång försvinner poängen du tjänade för det.

Poäng för Local Guide-nivåer

När du tjänar dessa poäng kommer du att gå upp genom nivåerna och börja tjäna märken. De tre första nivåerna inkluderar inte ett märke, men du kommer att få ett nytt för varje nivå efter det.

Hur kan jag bli en lokal guide?

lokalguide registrera dig

Alla som är 18 år eller äldre och bor i något av de 40 länderna som stöds kan ansöka om att bli Local Guide. Allt du behöver göra är att besöka registreringssidan och ange din plats. Se till att du är inloggad på det Google-konto du använder med Maps.

Det är bokstavligen allt som finns. Du behöver inte vänta på att bli antagen till programmet eller något. När du väl är med kommer du att föras till Google Maps och du kan börja bidra!

Botón volver arriba

Annonsblockerare upptäckt

Du måste ta bort AD BLOCKER för att fortsätta använda vår webbplats TACK