Bil

Uppdatera din iPhone 13 för att fixa upplÄsning med Apple Watch

iPhone med mask pÄHadrian/Shutterstock.com

Apple har precis slÀppt iOS 15.0.1, och det löser problemet som vissa iPhone 13-Àgare hade dÀr de inte kunde lÄsa upp sina enheter med en Apple Watch medan de bar en mask. Om du lider av det problemet Àr det dags att uppdatera din telefon.

iOS 15.0.1 Àr hÀr!

Som nÀmnts Àr huvudfunktionen som kommer med iOS 15.0.1 fixen för iPhones som inte kunde anvÀnda funktionen LÄs upp med Apple Watch för att öppna sina enheter med Face ID medan de bÀr en mask.

RELATERAD: Hur du lÄser upp din iPhone med en Apple Watch

Det ursprungliga supportdokumentet frÄn Apple om problemen sa:

Apple har identifierat ett problem dĂ€r LĂ„s upp med Apple Watch kanske inte fungerar med iPhone 13-enheter. Du kanske ser “Kan inte kommunicera med Apple Watch” om du försöker lĂ„sa upp din iPhone medan du bĂ€r en ansiktsmask, eller sĂ„ kanske du inte kan konfigurera LĂ„s upp med Apple Watch.

Nu har Apple lagt till ett omnÀmnande för att uppdatera din enhet för att ÄtgÀrda problemet pÄ den supportsidan.

Uppdateringen kommer med ett par andra korrigeringar ocksÄ. Vissa anvÀndare klagade pÄ att appen InstÀllningar rapporterade att deras enheter Àr fulla nÀr de inte Àr det. Med den senaste iOS-uppdateringen borde det inte hÀnda lÀngre.

Ett mindre problem fick ljudmeditationer att ovÀntat starta ett trÀningspass pÄ Apple Watch för vissa Fitness+-prenumeranter, och det har ocksÄ ÄtgÀrdats med den hÀr uppdateringen.

Vad sÀgs om andra iOS 15-buggar?

Även om dessa var de mest kommande iOS 15-problemen, har vissa anvĂ€ndare rapporterat problem med pekskĂ€rmsrespons och andra buggar. Det verkar inte som om dessa problem Ă„tgĂ€rdades i iOS 15.0.1, sĂ„ om du har problem med pekskĂ€rmen kan du behöva vĂ€nta lite lĂ€ngre för att de ska Ă„tgĂ€rdas.

RELATERAD: Hur man uppdaterar en iPhone

BotĂłn volver arriba

Annonsblockerare upptÀckt

Du mÄste ta bort AD BLOCKER för att fortsÀtta anvÀnda vÄr webbplats TACK