Blogg

Twitter för Android Arbetar med flera nya funktioner: Rapportera

Twitter för Android arbetar enligt uppgift pÄ en mÀngd nya funktioner, inklusive stöd för att lÀgga till bÄde bilder och videor till samma tweet. Bland funktionerna under arbete Àr sidan Statuser, UtmÀrkelser och pronomen. En fÀrsk rapport indikerade att Twitter testar en ny funktion som heter Twitter Circle dÀr anvÀndare kan handplocka en mindre skara pÄ 150 personer som de vill dela sina tweets med. Mikrobloggplattformen sades ocksÄ arbeta med att lÀgga till en redigeringsfunktion till sin plattform.

Enligt 9to5Google, en ny uppdatering till Twitter för Android har antytt flera nya funktioner som Àr under arbete. 9to5Google-bidragsgivare Dylan Roussel fick syn pÄ nÄgra av de nya funktionerna som Twitter arbetar med som Statuses. Den hÀr funktionen kommer att lÀgga till status till tweets och förvÀntas Àven visa en status pÄ anvÀndarens profil.

Twitter sÀgs ocksÄ arbeta med en Awards-funktion. Roussel upptÀckte en knapp som lÄter anvÀndare ge en utmÀrkelse till en tweet. En tweet kommer ocksÄ att visa antalet utmÀrkelser den har fÄtt. Separat sÄgs knapparna GÄ med och UpptÀck, som sÀgs syfta till att hitta profil/ tweet. En pronomensida Àr en annan funktion som Twitter sÀgs arbeta med.

Mikrobloggplattformen verkar ocksÄ göra det möjligt att tweeta bÄde en bild och video i samma tweet. FrÄn och med nu kan tweets med media bara innehÄlla antingen ett galleri med upp till fyra bilder eller en enda video. Det finns inget alternativ att tweeta bilder och videor tillsammans. Twitter sÀgs Àndra det genom att göra det möjligt för anvÀndare att blanda media, det vill sÀga lÄta dem lÀgga till upp till fyra stycken media som antingen kan vara foton eller videor i en tweet.

Twitter bekrÀftade ocksÄ denna vecka att det testar en ny funktion som heter Twitter cirkel dÀr anvÀndare kan handplocka en mindre skara pÄ 150 personer som de vill dela sina tweets med. Den nya Twitter-funktionen verkar vara pÄ samma linje som Instagrams Close Friends-funktion, som gör det möjligt att vÀlja publik för sina berÀttelser.

Dessutom sÀgs den sociala nÀtverksplattformen arbeta med att lÀgga till en redigera funktion till sin plattform. En serie pÄstÄdda bilder som visar olika aspekter av denna funktion har lÀckt ut av en tipsare. Förutom att visa upp ikonerna och det nya grÀnssnittet pÄ webbversionen av Twitter, har tipsaren ocksÄ delat flera oavslutade alternativ som Redigera historik. iOS- och Android-versionerna förvÀntas ha en liknande layout. Twitter har Ànnu inte officiellt meddelat denna funktion.


SÄ hÀr:

Tycka om LĂ€ser in…


AnnonsWeb Hyip

BotĂłn volver arriba

Annonsblockerare upptÀckt

Du mÄste ta bort AD BLOCKER för att fortsÀtta anvÀnda vÄr webbplats TACK