Blogg

Trump mÄste enligt uppgift vÀnta innan han publicerar sina sociala sanningsinlÀgg

Donald Trump kommer att behöva vÀnta i sex timmar innan han publicerar sina meddelanden frÄn den sociala medieplattformen Truth Social pÄ andra plattformar, avslöjade en regulatorisk anmÀlan pÄ mÄndagen.

Plattformen lanserades med uppdraget att stÄ upp mot Big Tech, efter att den tidigare amerikanska presidenten sparkats av Twitter, Facebook och Youtube för att ha uppviglat till och glorifierat vÄld under US Capitol-upploppen den 6 januari.

MiljardĂ€r Elon Musksom har bjudit pĂ„ att köpa Twitter för 44 miljarder dollar (ungefĂ€r 3 41 910 crore Rs.), har sagt att han skulle upphĂ€va Trumps förbud mot plattformen och kallat det “moraliskt fel och helt dumt”.

Trump, som i genomsnitt hade 18 tweets om dagen nÀr han var president, har sagt att han inte skulle ÄtervÀnda till Twitter Àven om han skulle ÄterinsÀttas.

Han har vÀckt upp sina meddelanden pÄ den nya plattformen till sina miljontals följare efter en lÄngsam start.

“President Trump Ă€r generellt sett skyldig att göra inlĂ€gg pĂ„ sociala medier Sanningssocial och fĂ„r inte göra samma inlĂ€gg pĂ„ en annan social mediasida under 6 timmar, sĂ€ger Digital World Acquisition i en anmĂ€lan.

DWAC, ett förvÀrvsföretag för specialÀndamÄl som kommer att offentliggöra Truth Socials moderbolag Trump Media & Technology Group (TMTG), lÀmnade in ett uttalande till amerikanska tillsynsmyndigheter och sa att de förvÀntar sig att avsluta affÀren under andra halvan av 2022.

Det sa ocksÄ att Trump Àr fri att underteckna erbjudanden för ny videoproduktion, men TMTG har rÀtten att Äterskapa ett liknande program för prenumerationsvideotjÀnsten TMTG+ och kommer att behöva betala honom för exklusivt innehÄll för prenumeranter.

© Thomson Reuters 2022


SÄ hÀr:

Tycka om LĂ€ser in…


AnnonsWeb Hyip

BotĂłn volver arriba

Annonsblockerare upptÀckt

Du mÄste ta bort AD BLOCKER för att fortsÀtta anvÀnda vÄr webbplats TACK