Blogg

TicWatch GTW eSIM Smartwatch med 4G-samtal lanseras

TicWatch GTW eSIM smartwatch lanserades i Kina denna vecka. Den bÀrbara kommer med en eSIM-funktion som gör att bÀraren kan ringa samtal frÄn sjÀlva klockan nÀr den inte Àr ansluten till en smartphone. Klockan pÄstÄs ocksÄ erbjuda upp till 30 dagars batteritid pÄ en enda laddning och den erbjuder Àven NFC-stöd som gör det möjligt att göra betalningar med bara ett tryck. TicWatch GTW eSIM har en 1,39-tums AMOLED-skÀrm, stöd för över 100 sporter och IP68-klassificering för damm- och vattentÄlighet.

TicWatch GTW eSIM pris, tillgÀnglighet

TicWatch GTW eSIM priset Àr satt till 999 CNY (ungefÀr 11 600 Rs.). Det Àr för nÀrvarande tillgÀngligt för förbokning pÄ JD.com, och kommer att börja sÀljas frÄn den 2 juni. TillgÀngligheten i Indien för TicWatch GTW eSIM smartwatch Àr inte kÀnd Ànnu.

TicWatch GTW eSIM-specifikationer

TicWatch GTW eSIM har en 1,39-tums AMOLED-skÀrm och kommer med stöd för över 100 urtavlor. Smartklockan kan kombineras med lÀder- eller metallremmar. Den kommer med en eSIM-funktion som gör att bÀraren kan ringa ett samtal utan att behöva ansluta smartklockan till en mobil enhet. Uppringningsfunktionen Àr för nÀrvarande tillgÀnglig hos tvÄ tjÀnsteleverantörer i Kina.

NÀr det gÀller hÀlsorelaterade funktioner kommer TicWatch GTW eSIM med 24-timmars pulsmÀtning, blodsyreövervakning, sömnspÄrning, stressspÄrning och andning. Den detaljerade informationen kan nÄs pÄ telefonen via en app. NÀr det kommer till sportrelaterade funktioner sÀgs det bÀrbara ha stöd för över 100 sporter och övningar. Dessa inkluderar bland annat cykling, fotboll, vandring, löpning, hoppning. Den fÄr ocksÄ en TicMotion AI-algoritm som pÄstÄs automatiskt kÀnna av vilken sport bÀraren spelar.

Det finns en NFC-funktion pÄ TicWatch GTW eSIM smartwatch. Funktionen stöds i över 300 stÀder i Kina, och anvÀndare kan betala för sin resa med bara ett tryck. Andra funktioner i smartklockan inkluderar GPS, musikkontroll och stöd för smarta aviseringar frÄn appar som WeChat.

NÀr det gÀller batteri Àr TicWatch GTW eSIM utrustad med ett 595mAh batteri. Det pÄstÄs erbjuda upp till 30 dagars batteri vid regelbunden anvÀndning och upp till 7 dagar nÀr det anvÀnds för att ringa, lyssna pÄ musik, bland annat. Den bÀrbara Àr klassad IP68 för damm- och vattenbestÀndighet. Den kommer med Bluetooth v5.0 och vÀger 38,5 gram.


BotĂłn volver arriba

Annonsblockerare upptÀckt

Du mÄste ta bort AD BLOCKER för att fortsÀtta anvÀnda vÄr webbplats TACK