Gardets

The Full Nerd Special Episod: Intel stannar till för att prata (och spela) Arc-grafikkort

I detta specialavsnitt av The Full Nerd fĂ„r Gordon Ung, Brad Chacos och Adam Patrick Murray sĂ€llskap av Intels Tom Petersen och Ryan Shrout som kom förbi för att bli nördiga om företagets debut Arc-grafikkort – och till och med lĂ„t oss ge Arc A770 lite praktisk speltid.

Efter vad som vÀnligt bara kunde kallas en ful AF-lansering av de första low-end Arc GPU:erna i Kina, stannade Petersen och Shrout till Full Nerd-setet för ett uppriktigt och Àrligt samtal. Intel lÀt oss till och med installera ett Arc A770-kort i ett system för att lÄta oss spela Borderlands 3 med mycket anstÀndiga 90 till 100 bilder per sekund vid 1440p höga instÀllningar. Ja, vi har Àntligen spelat ett spel pÄ ett Intel Arc diskret skrivbordskort!

VÄr omfattande intervju tar upp anledningen till varför PCIe Resizable BAR Àr en mÄste-funktion för Arc och varför de flesta A770-kort kommer att ha 8 GB GDDR6 men Intel Limited Edition kommer med 16 GB. Petersen och Shrout berör ocksÄ prissÀttning, förklarar banbrytande nya Intel-funktioner som Smooth Sync och funderar pÄ om Intels XeSS kan konkurrera med Nvidias DLSS 2.0 eller inte. Intels dynamiska duo berÀttar ocksÄ hur du ska stÀlla in ditt moderkort för att köra Arc och allt om hÄrdvaran och mjukvaran som driver Arc.

Slutligen, som ett tecken pÄ den position Intel tar med sitt första seriösa försök till diskret grafik pÄ decennier, frÄgar vi Intel hur det kan övertyga spelare och PC-entusiaster att rekommendera Arc framför GeForce och Radeon just nu. Svaret kan chockera dig.

new Twitch.Player(“twitch-embed”, {video: “1543591585”});

Du kan se allt i videon som Àr inbÀddad ovan (klicka pÄ helskÀrmsknappen i det nedre högra hörnet eller klicka pÄ den hÀr lÀnken för att undvika den lilla Twitch-inbÀddningen) eller lyssna pÄ den pÄ Megaphone.fm om du föredrar ljudet enbart.

PÄ tal om ljud, du kan prenumerera pÄ The Full Nerd i iTunes (skriv en recension om du gillar showen). Vi finns ocksÄ pÄ Pocket Casts, Google Podcasts, Spotify, eller sÄ kan du peka din favorit podcast-kunniga RSS-lÀsare till: https://feeds.megaphone.fm/IDG8935300959

Om du vill bĂ€ra din nördighet pĂ„ Ă€rmen, kolla in vĂ„r Full Nerd-merch! Vi har precis lanserat nĂ„gra nya designs sĂ„ att du stolt kan förkunna att du Ă€r en vĂ€n till programmet, eller din kĂ€rlek till 19×10-spel. (Om du vet, vet du.)

Har du en PC- eller spelrelaterad frÄga? E-post [email protected] och vi ska försöka svara pÄ det i nÀsta avsnitt. Du kan ocksÄ gÄ med i PC-relaterade diskussioner och stÀlla frÄgor till oss pÄ The Full Nerds Discord-server. Slutligen, se till att följa PCWorld pÄ Facebook, YouTube och Twitch för att se framtida avsnitt live och vÀlja vÄra hjÀrnor i realtid!

HĂ„ll kontakten med oss ​​pĂ„ sociala medieplattformar för omedelbar uppdatering klicka hĂ€r för att gĂ„ med i vĂ„r Twitter och Facebook

BotĂłn volver arriba

Annonsblockerare upptÀckt

Du mÄste ta bort AD BLOCKER för att fortsÀtta anvÀnda vÄr webbplats TACK