Blogg

TeslaMic Àr en enhet som lanseras för karaokefester i bilen

Tesla har slÀppt en mikrofon för sitt nya karaokesystem i bilen som introducerades som en del av mjukvaruuppdateringen för det kinesiska nyÄret. TeslaMic och Àr för nÀrvarande endast tillgÀnglig i Kina. Företaget tenderar att kombinera mjukvaruuppdateringen i slutet av Äret med roliga funktioner över hela vÀrlden. Den hÀr gÄngen, för det kinesiska nyÄret, beslutade Tesla att lansera en fysisk produkt. TeslaMic Àr en mikrofon som Àr designad för att fungera med Leishi KTV, ett karaokesystem som ocksÄ Àr en del av denna uppdatering. Företaget verkar bygga vidare pÄ karaokefunktionen som det introducerade med 2019 V10-programuppdateringen.

Tesla slÀppte den nya 2022.2.1 mjukvaruuppdateringen i Kina som ger en komplett karaokeupplevelse med TeslaMic. Den nya uppdateringen ger Tesla-Àgare tillgÄng till Leishi KTV:s grÀnssnitt och katalog via sin elbils inbyggda dator. Enligt beskrivningen frÄn Tesla, paras TeslaMic automatiskt med fordonets dator och har ett antal ljudlÀgen för att hjÀlpa sÄngare. Tesla delade ocksÄ en demonstrationsvideo av 2022.2.1-programuppdateringen pÄ dess officiella Weibo-konto. I videon visas TeslaMic kunna anvÀndas utanför Tesla-fordon. Karaokesystemet stöder för nÀrvarande inte mikrofoner frÄn tredje part. TeslaMic finns för nÀrvarande att köpa i Teslas kinesiska butik för 1 199 CNY (ungefÀr 14 000 Rs.).

Tesla nyligen meddelat att de förvÀntar sig att dess fordonsleveranser kommer att vÀxa med 50 procent Är över Är 2022 Àven om företaget förvÀntar sig att möta ihÄllande problem med leveranskedjan i Är. Företaget har klarat sig bÀttre Àn sina konkurrenter nÀr det gÀller att hantera leveranskedjefrÄgor och lyckades leverera rekordmÄnga fordon under det senaste kvartalet. Elon MuskTeslas vd, har sagt att företaget skulle skjuta upp lanseringen av sin CybertruckSemi och Roadster till 2023.


För det senaste tekniska nyheter och recensionerfölj Gadgets 360 pÄ Twitter, Facebookoch Google Nyheter. För de senaste videorna om prylar och teknik, prenumerera pÄ vÄr Youtube-kanal.

Relaterade inlÀgg

BotĂłn volver arriba

Annonsblockerare upptÀckt

Du mÄste ta bort AD BLOCKER för att fortsÀtta anvÀnda vÄr webbplats TACK