Blogg

Ta en helsidesskärmdump på iPhone 13, iPhone 12 som pdf genom detta trick

Din iPhone har ett dolt trick som kan spara hela sidan i en enda skärmdump! Vet hur du tar en helsidesskärmdump på iPhone 13, iPhone 12 och andra modeller.

Det enklaste och snabbaste tricket för att dela det du tittar på eller tittar på på din skärm med dina vänner är att bara ta en bild av skärmdumpen. Men vi är här för att dela ett iPhone-trick som inte låter dig ta skärmdumpen av innehållet på din skärm som du för närvarande tittar på, utan en hel webbsida. ja! Detta smarta iPhone-hack låter dig ta en annan typ av skärmdump som läser hela webbsidans innehåll inom en enda skärmdump.

√Ąpple till√•ter iPhone-anv√§ndare inklusive den senaste iPhone 13, iPhone 12 och mer som k√∂rs p√• iOS 14 och de h√∂gre OS-versionerna att ta helsidessk√§rmdumpar som PDF-filer. Sk√§rmdumpen kan vara av en webbsida, ett dokument eller till och med en l√•ng serie av en e-posttr√•d som √§r l√§ngre √§n visningsl√§ngden p√• din iPhone. Detta √§r ett av de b√§sta iPhone-hackarna som eliminerar behovet av att ta flera sk√§rmdumpar f√∂r att spara data. Undrar du hur man anv√§nder detta iPhone-trick? H√§r √§r en steg-f√∂r-steg-guide som du kan ta en helsidessk√§rmdump p√• iPhone 13iPhone 12 och mer.

Hur man tar en helsidesskärmdump på iPhone 13, iPhone 12, mer

Steg 1:

Om du vill ta en helsida, rullande skärmdump av en webbsida, dokument eller e-post som överskrider längden på din iPhone-skärm, följ sedan dessa steg.

Steg 2:

Om du har en iPhone med Face ID, tryck samtidigt på och släpp sidoknappen och volym upp-knappen.

Steg 3:

Om det är en iPhone med en hemknapp, tryck samtidigt på och släpp sedan hemknappen och sidoknappen eller vilo-/väckningsknappen.

Steg 4:

Tryck nu på skärmdumpen i det nedre vänstra hörnet och tryck sedan på Hela sidan.

Steg 5:

För att spara den tagna helsidesskärmbilden som PDF, tryck på Klar, välj Spara PDF till filer och välj sedan en plats att spara.

Steg 6:

När du är klar trycker du på Spara. Och det är gjort!

Botón volver arriba

Annonsblockerare upptäckt

Du måste ta bort AD BLOCKER för att fortsätta använda vår webbplats TACK