Gardets

Stuffcool Fast Wireless Charger Review: Minimala saker som ocksÄ Àr coola

TrÄdlös laddning anses allmÀnt vara en lyx som Àr reserverad för flaggskeppssmarttelefoner. Och medan majoriteten av smartphones snÄlar med den hÀr funktionen, verkar det inte finnas mÄnga bakslag, eftersom trÄdlös laddning huvudsakligen fortfarande Àr ganska lÄngsam. Ja, det finns mÀrken som Xiaomi och Huawei som höjer wattalen för att matcha trÄdbundna laddningslösningar, men den tekniken har Ànnu inte blivit mainstream. Mer populÀra mÀrken som Samsung och Apple laddar fortfarande med 7,5 W eller 10 W. Det tar dock inte ifrÄn att trÄdlös laddning kan vara bekvÀmt ibland. Allt du behöver göra Àr att vila din telefon mot en dyna och det Àr i stort sett allt. Detta kan vara praktiskt nÀr du sitter vid skrivbordet eller bara Àr för sömnig pÄ natten för att koppla in telefonen.

stuffcool snabb trÄdlös laddare recension: minimalt med saker som ocksÄ Àr coola - stuffcool trÄdlös laddare recension 1

Hur som helst, trÄdlös laddning Àr hÀr för att stanna, och den trÄdlösa laddaren Stuffcool WC510 Àr ett tillbehör du mÄste tÀnka pÄ om din telefon stöder trÄdlös laddning. Den kommer med en minimal design, stöd för Qi-laddningsteknik, upp till 10W uteffekt, en USB-C-port och en telefonstativdesign som Àr mer praktisk Àn den liggande designen hos generiska trÄdlösa laddare. LÄt oss prata om alla dessa aspekter i detalj.

Design och byggkvalitet

Eftersom en trĂ„dlös laddare generellt sett Ă€r ett skrivbordstillbehör kan designen vara en viktig faktor för mĂ„nga. Den trĂ„dlösa laddaren Stuffcool WC510 har en enkel design och kommer i tvĂ„ fĂ€rger – en smygsvart som vi personligen föredrar, och en vit variant som vi fick för granskning. Även om det vita ser elegant ut, Ă€r det lĂ€ttare att bli smutsigt och smĂ€lter inte in för vĂ€l om du har en uppsĂ€ttning med mĂ„nga mörkare inslag.

stuffcool snabb trÄdlös laddare recension: minimalt med saker som ocksÄ Àr coola - stuffcool trÄdlös laddare recension 3

Materialet som anvÀnds i konstruktionen av laddaren Àr mjuk gummerad plast som kÀnns bra att ta pÄ. Laddaren kÀnns stadig och det finns ett gummerat grepp i botten för att hÄlla din telefon pÄ plats. Det finns Àven en LED-indikator pÄ framsidan för att visa laddningsstatus. Stuffcool WC510 ser minimal ut, kÀnns robust och det Àr precis vad man kan förvÀnta sig av ett tillbehör som detta.

Funktionalitet

Det finns inte mycket att sÀga om funktionen hos en laddare! Det finns en USB Type-C-port pÄ baksidan vilket Àr bra. Det sÀkerstÀller att du till och med kan anvÀnda din befintliga smartphoneladdare för att driva den trÄdlösa laddaren. Den tar en ingÄng pÄ 5V/2A eller 9V/2A och ger ut en uteffekt pÄ upp till 10W om din telefon stöder det. Samsung Galaxy Note10+ laddas till exempel med 10W, medan iPhone 11 Pro har en maximal ingÄng pÄ 7,5W. För en Qi-certifierad trÄdlös laddare som Àr relativt prisvÀrd Àr det hÀr standardspecifikationerna.

Som jÀmförelse laddas Galaxy Note10+ pÄ cirka 1 timme och 15 minuter med standardladdaren med 25W och nÀr den laddas med Stuffcool WC510 trÄdlösa laddare tar det cirka 3 timmar. Ja, varaktigheten Àr mer Àn hÀlften, men trÄdlös laddning, Ätminstone nu, handlar mer om bekvÀmlighet Àn hastighet. Om du laddar din telefon över natten kommer det att göra susen om du lÀmnar den pÄ den trÄdlösa laddaren eftersom du inte Àr orolig för hur snabbt din telefon laddas.

stuffcool snabb trÄdlös laddare recension: minimalt med saker som ocksÄ Àr coola - stuffcool trÄdlös laddare recension 4

Stuffcool hÀvdar att de anvÀnder dubbla spolar för att öka effektiviteten, och det finns ocksÄ nÄgra sÀkerhetsmekanismer pÄ plats för att förhindra överspÀnning. Den trÄdlösa laddaren Àr Àven fodralkompatibel med fodral upp till 6 mm tjocka. Alla enheter med stöd för Qi trÄdlös laddning kan anvÀndas med denna trÄdlösa laddare. Stuffcool erbjuder 6 mÄnaders garanti med denna enhet mot tillverkningsfel vilket Àr bra.

Ska du fÄ det?

stuffcool snabb trÄdlös laddare recension: minimalt med saker som ocksÄ Àr coola - stuffcool trÄdlös laddare recension 2

Förutom det faktum att din telefon tar ovanligt lÄng tid att ladda och det finns en viss vÀrmeavledning du skulle observera pÄ grund av induktionsförluster, verkar det inte finnas nÄgra nackdelar med den trÄdlösa laddaren Stuffcool WC510. Den fungerar precis som den Àr tÀnkt och ser minimal ut men kÀnns premium. Stuffcool WC510 trÄdlös laddare kan köpas för Rs. 2 999 frÄn Amazon Indien. Nu finns det andra prisvÀrda alternativ frÄn ganska okÀnda mÀrken som ger en liknande uppsÀttning funktioner, eller Ànnu fler i vissa fall vilket sÀtter Stuffcool WC510 nÄgot pÄ bakfoten. Stuffcool Àr dock ett lite mer premiummÀrke sÄ du betalar för den extra tillförlitligheten. Om du har en lÀgre budget kan du kolla in vÄr sammanstÀllning av de bÀsta prisvÀrda trÄdlösa laddarna och sedan komma fram till ett beslut.

Relaterade inlÀgg

BotĂłn volver arriba

Annonsblockerare upptÀckt

Du mÄste ta bort AD BLOCKER för att fortsÀtta anvÀnda vÄr webbplats TACK