Teknologi

Stödet för Android-appar pÄ Windows 11 expanderar till fler lÀnder

  • Windows Subsystem för Android expanderar till ytterligare fem lĂ€nder.
  • De nya territorierna Ă€r Frankrike, Tyskland, Italien, Japan och Storbritannien.
  • Microsoft anger inget specifikt datum, men det kommer att ske före Ă„rets slut.

Microsoft har meddelat att dess Windows Subsystem for Android (WSA) kommer till fem nya territorier i slutet av Äret. Enligt företaget kommer plattformen som lÀgger till stöd för Android-appar pÄ Windows 11 snart att finnas tillgÀnglig i Frankrike, Tyskland, Italien, Japan och Storbritannien.

Plattformen tillkÀnnagavs initialt tillsammans med Windows 11. Företaget var dock tvungen att skjuta upp releasen för att fÄ mer tid att polera den och bara göra den tillgÀnglig som en offentlig förhandsvisning för anvÀndare i USA.

Du kunde ha lurat Microsoft Store att ladda ner Windows Subsystem for Android-appen, men problemet skulle ha varit att fĂ„ Amazon Appstore att fungera i en annan region. Även om sidoladdningsappar ocksĂ„ har varit ett alternativ för att komma runt Amazon Appstores begrĂ€nsningar.

Den goda nyheten Ă€r att plattformen nu förvĂ€ntas expandera till fler territorier under de kommande mĂ„naderna. Som företaget sa, “Amazon Appstore-förhandsvisningen pĂ„ Windows 11 Ă€r för nĂ€rvarande tillgĂ€nglig i USA, och den kommer att expandera till ytterligare fem lĂ€nder, inklusive Frankrike, Tyskland, Italien, Japan och Storbritannien, i slutet av detta Ă„r .”

Vid sidan av tillgÀnglighetsnyheterna har företaget ocksÄ nyligen börjat lansera Android 12.1-uppdateringen som medför olika förÀndringar, inklusive förbÀttrad skrivbordsintegration och en uppdaterad version av instÀllningsupplevelsen.

Uppdateringen Àr för nÀrvarande tillgÀnglig för testare med enheter registrerade i Dev Channel i Windows Insider-programmet.

Även om expansion till fler lĂ€nder Ă€r ett vĂ€lkommet tillkĂ€nnagivande, Ă€r det förvĂ„nande att stödet för Android-appar för Windows 11 fortfarande Ă€r begrĂ€nsat till vissa lĂ€nder nĂ€r Amazon Appstore Ă€r tillgĂ€nglig pĂ„ hundratals marknader.

Vi kan tjÀna provision för köp genom att anvÀnda vÄra lÀnkar för att hjÀlpa till att fortsÀtta erbjuda det kostnadsfria innehÄllet. Information om sekretesspolicy.

Allt innehÄll pÄ denna webbplats tillhandahÄlls utan garantier, varken uttryckliga eller underförstÄdda. AnvÀnd all information pÄ egen risk. SÀkerhetskopiera alltid din enhet och dina filer innan du gör nÄgra Àndringar. Information om sekretesspolicy.

BotĂłn volver arriba

Annonsblockerare upptÀckt

Du mÄste ta bort AD BLOCKER för att fortsÀtta anvÀnda vÄr webbplats TACK