Bil

Spotify lÄter dig snart blockera mÀnniskor

Spotify-logotyp pĂ„ en smartphone bredvid riktigt trĂ„dlösa hörlurarChubo – mitt mĂ€sterverk/Shutterstock.com

Spotify Àr först och frÀmst en musikapp. Den har dock alla möjliga sociala funktioner som kan fÄ dig att vilja blockera nÄgon. Tack och lov kommer Spotify att göra det otroligt enkelt att blockera en person inom en mycket nÀra framtid.

För nÀrvarande, om du vill blockera nÄgon pÄ Spotify, mÄste du kontakta kundtjÀnst och begÀra att företaget blockerar dem frÄn att titta pÄ din profil och spellistor. NÀr den hÀr nya förÀndringen rullas ut kommer du helt enkelt att kunna besöka en persons profil och blockera dem. Det Àr mycket enklare Àn att kontakta kundtjÀnst, det Àr helt klart.

Det finns mÄnga anledningar till att du kanske inte vill att nÄgon ska se vad du lyssnar pÄ. Kanske har du ett ex som vill smyga pÄ din musiksmak, eller sÄ har du nÄgon som gör narr av dina lÄtval. Oavsett anledningen Àr det definitivt en vÀlkommen förÀndring och en som kommer att skapa en sÀkrare och trevligare plats att njuta av din musik och podcaster.

Enligt Engadget sa Spotify inte exakt nÀr den nya funktionen skulle lanseras, utan sa bara att den kommer att rullas ut denna vecka. NÀr den vÀl Àr ute kommer du att kunna blockera personer snabbt och enkelt.

BotĂłn volver arriba

Annonsblockerare upptÀckt

Du mÄste ta bort AD BLOCKER för att fortsÀtta anvÀnda vÄr webbplats TACK