Gardets

Smartphone lanseras i juli 2022: Nothing Phone 1, OnePlus Nord 2T, ROG Phone 6 och mer | Siffra

NÀr vi gÄr in i juli 2022 rustar smartphonemÀrken för Ànnu en fullspÀckad mÄnad med massor av lanseringar. FrÄn den mycket efterlÀngtade Nothing Phone (1) till ROG Phone 6, juli 2022 kommer att se sin beskÀrda andel av telefonlanseringar och de flesta av dessa telefoner kommer ocksÄ att anlÀnda till Indien. SÄ om du Àr nÄgon som har sparat för att köpa den senaste smarttelefonen i Indien, föreslÄr vi att du gÄr igenom den hÀr listan som har information om alla kommande smartphonelanseringar i juli 2022.

OnePlus Nord 2T

OnePlus Nord 2T lanserades pĂ„ globala marknader redan i maj och nu lanseras den i Indien. Även om det inte Ă€r bekrĂ€ftat kan OnePlus lansera Nord 2T den 1 juli i Indien. Nord 2t har en 6,43-tums Full HD+ AMOLED-skĂ€rm med 90Hz uppdateringsfrekvens och drivs av Dimensity 1300-chipset. Den har tre kameror pĂ„ baksidan med en 50 MP huvudkamera, en 8 MP ultrabred kamera och en 2 MP djupsensor. PĂ„ framsidan hittar du en 32 MP selfiekamera. Den har ocksĂ„ stereohögtalare och en fingeravtryckslĂ€sare pĂ„ skĂ€rmen. Den Ă€r utrustad med ett 4 500 mAh batteri som stöder 80W snabbladdning.

Asus ROG Phone 6

ROG Phone 6 Àr redo att lanseras den 5 juli globalt med en 6,78-tums AMOLED-skÀrm med en uppdateringsfrekvens pÄ 165 Hz. Den drivs troligen av Snapdragon 8+ Gen 1-chipset med upp till 18 GB LPDDR5 RAM och 512 GB UFS 3.1-lagring. Det finns trippelkameror pÄ baksidan med rubriken en 64 MP huvudkamera och en 12 MP selfiekamera framtill. ROG Phone 6 har samma tjocklek som ROG Phone 5 pÄ 10,39 mm och har sannolikt samma 6 000 mAh batteri med 65W snabbladdning.

Ingenting Telefon (1)

The Nothing Phone (1) Àr en av de mycket efterlÀngtade smartphonelanseringarna 2022 och den sker den 12 juli i Indien. Det ryktas att den har en 6,55-tums Full HD+ AMOLED-skÀrm med en uppdateringsfrekvens pÄ 120Hz och har en transparent bakpanel med en rad LED-lampor. Den drivs av Snapdragon 778+-chipset troligen ihopkopplad med upp till 12 GB RAM och 256 GB lagring. Den har tvÄ kameror pÄ baksidan, en 50 MP huvudkamera och en 16 MP ultrabred kamera samt en 16 MP selfiekamera framtill. Strömknappen fungerar som en fingeravtryckslÀsare och telefonen (1) förvÀntas ha ett 4 500 mAh batteri med 45 W snabbladdning och 5 W trÄdlös laddning.

Xiaomi 12S Ultra

Xiaomis flaggskeppstelefon Xiaomi 12 Ultra lanseras den 5 juli i Kina och kommer troligen snart att ta sig till Indien. Det Àr bekrÀftat att det drivs av Snapdragon 8+ Gen 1-chippet och det Àr troligen den första telefonen i serien som har sina kameror trimmade av Leica, som en del av det nya partnerskapet. Andra funktioner inkluderar en stor 6,6-tums QHD+ AMOLED-skÀrm, stereohögtalare och ett snabbladdningsbatteri. Xiaomi lanserar ocksÄ 12S och 12S Pro tillsammans med 12S ultra och alla tre telefoner förvÀntas ha Lecia-instÀllda kameror.

OnePlus Nord 2T

Asus ROG Phone 6

Ingenting Telefon (1)

Xiaomi 12S Ultra

HĂ„ll kontakten med oss ​​pĂ„ sociala medieplattformar för omedelbar uppdatering klicka hĂ€r för att gĂ„ med i vĂ„r Twitter och Facebook

Vi Àr nu pÄ Telegram. Klicka hÀr för att gÄ med i vÄr kanal (@TechiUpdate) och hÄlla dig uppdaterad med de senaste teknikrubrikerna.

För alla de senaste tekniknyheterna klicka hÀr

För de senaste nyheterna och uppdateringarna, följ oss pÄ Google Nyheter.

LÀs originalartikeln hÀr

Förnekande av ansvar! NewsAzi Ă€r en automatisk aggregator runt globala medier. Allt innehĂ„ll Ă€r tillgĂ€ngligt gratis pĂ„ Internet. Vi har just ordnat det i en plattform endast för utbildningsĂ€ndamĂ„l. I varje innehĂ„ll anges hyperlĂ€nken till den primĂ€ra kĂ€llan. Alla varumĂ€rken tillhör deras rĂ€ttmĂ€tiga Ă€gare, allt material till deras upphovsmĂ€n. Om du Ă€r Ă€gare till innehĂ„llet och inte vill att vi ska publicera ditt material pĂ„ vĂ„r webbplats, vĂ€nligen kontakta oss per mejla – [email protected]. InnehĂ„llet kommer att raderas inom 24 timmar.

BotĂłn volver arriba

Annonsblockerare upptÀckt

Du mÄste ta bort AD BLOCKER för att fortsÀtta anvÀnda vÄr webbplats TACK