Gardets

Se vem som knackar pÄ med dessa mördande Ring Doorbell och Amazon Echo-paket

Den Ärliga sommarreabonanzan, Prime Day, kanter allt nÀrmare. Med det Ärliga evenemanget runt hörnet har Amazon ett par försÀljningar pÄ sina egna enheter. Idag presenterar vi Amazons rea pÄ Ring Video Doorbell och nÄgra paket. För att kunna dra nytta av dessa erbjudanden mÄste du vara en prime medlem.

Först ut Àr 2020 Ärs version av Ring Video Doorbell i brons eller silver för $75. Det Àr en minskning frÄn de vanliga $100. NÀr vi recenserade den hÀr versionen av Ringen gav vi den fyra av fem stjÀrnor. Den har 1080p videoinspelning, rörelsedetektering, tvÄvÀgsljud och Alexa-integration.

NĂ€sta upp Ă€r Ring Video Doorbell-paketet med Echo Show för $84. Det Ă€r en minskning frĂ„n $185 – igen i brons eller silver. Detta Ă€r den perfekta kombinationen som Ring-startkit eftersom du kan integrera den smarta displayen med dörrklockan och se vem som stĂ„r vid dörren och prata med dem.

Slutligen finns det ett Ring Video Doorbell och Ring Stick Up Cam-batteripaket för $175. Det Àr ner frÄn $200. Stick Up Cam Battery Àr en batteridriven sÀkerhetskamera inomhus/utomhus med tvÄvÀgssamtal, mörkerseende och 1080p videoinspelning. Vi gav Stick Up Cam fyra av fem stjÀrnor i vÄr recension. Det Àr ocksÄ vÄr andra tvÄa som den bÀsta hemsÀkerhetskameran totalt.

Det Àr en hel del hemsÀkerhet som du kan lÀgga till ditt hem till ett utmÀrkt pris nÀr vi gÄr in i Prime Day nÀsta mÄnad.

[Today’s deal: Ring Video Doorbell and Bundles sale for Prime Members at Amazon.]

HĂ„ll kontakten med oss ​​pĂ„ sociala medieplattformar för omedelbar uppdatering klicka hĂ€r för att gĂ„ med i vĂ„r Twitter och Facebook

Förnekande av ansvar! NewsAzi Ă€r en automatisk aggregator runt globala medier. Allt innehĂ„ll Ă€r tillgĂ€ngligt gratis pĂ„ Internet. Vi har just ordnat det i en plattform endast för utbildningsĂ€ndamĂ„l. I varje innehĂ„ll anges hyperlĂ€nken till den primĂ€ra kĂ€llan. Alla varumĂ€rken tillhör deras rĂ€ttmĂ€tiga Ă€gare, allt material till deras upphovsmĂ€n. Om du Ă€r Ă€gare till innehĂ„llet och inte vill att vi ska publicera ditt material pĂ„ vĂ„r webbplats, vĂ€nligen kontakta oss per mejla – [email protected]. InnehĂ„llet kommer att raderas inom 24 timmar.

BotĂłn volver arriba

Annonsblockerare upptÀckt

Du mÄste ta bort AD BLOCKER för att fortsÀtta anvÀnda vÄr webbplats TACK