Bil

Se upp Chrome OS, Windows 11 SE Àr hÀr

Windows 11 SE tapeterMicrosoft

Microsoft tillkÀnnagav precis Windows 11 SE, som ser ut att bli företagets konkurrent till Chrome OS. Detta kommer inte att vara företagets första försök att komma frÄn Chrome OS, men det hÀr verkar vara lite annorlunda.

Enheter med Windows 11 SE Àr inriktade pÄ utbildningsmarknaden, dÀr prisvÀrda enheter Àr Ànnu mer önskvÀrda. Chromebooks Àr löjligt populÀra i skolor, sÄ det Àr vettigt för Microsoft att vilja göra ansprÄk pÄ den stora marknaden.

Tidigare försökte Microsoft ta över utbildnings- och prisvÀrda PC-marknaden med S Mode, men den avskalade versionen av Windows tog inte fart pÄ det sÀtt som företaget hoppades. I verkligheten gjorde S Mode bara saker och ting svÄrt, och det verkar som att Microsoft tar ett annat tillvÀgagÄngssÀtt med Windows 11 SE.

Med den hÀr versionen av Windows gör Microsoft den tillgÀnglig pÄ nya lÄgkostnadsenheter. Dessutom kommer den endast att vara tillgÀnglig för skolor och utbildningskunder.

“Vi har hört frĂ„n lĂ€rare att de behöver alternativ som Ă€r enklare, sĂ€kra och fungerar pĂ„ mer överkomliga enheter”, sĂ€ger Paige Johnson, vice vd för Education Marketing, i ett blogginlĂ€gg. “Denna utökade portfölj kompletterar vĂ„ra nuvarande Windows 11-enheter för inlĂ€rning och ger Ă€nnu fler valmöjligheter för skolor att ha de verktyg, insikter och kontroller de behöver för att leverera optimala inlĂ€rningsupplevelser, till ett pris som breddar tillgĂ„ngen till Microsofts prestanda, sĂ€kerhet och tillförlitlighet .”

NÀr det gÀller tillgÀnglighet sÀger Microsoft att Windows SE-enheter kommer att rullas ut senare i Är och in i 2022. Det börjar med den nya Surface Laptop SE och kommer till enheter frÄn företag som Acer, ASUS, Dell, Dynabook, Fujitsu och andra .

BotĂłn volver arriba

Annonsblockerare upptÀckt

Du mÄste ta bort AD BLOCKER för att fortsÀtta anvÀnda vÄr webbplats TACK