Gardets

Samsungs Note-serie Ă€r officiellt död, bekrĂ€ftar toppchefen, kommer att ersĂ€ttas av Notes andliga…

Det verkar som att Samsung Ă€ntligen har bestĂ€mt sig för att avliva deras ikoniska Note-serie. IstĂ€llet arvet som Samsung hade etablerat med deras flaggskepp “phablets” kommer att föras vidare av S Ultra-serien, som har positionerats som Notes andliga eftertrĂ€dare.

I ett Twitter-inlĂ€gg översatte den framstĂ„ende Samsung-lĂ€ckaren Ice Universe ett intervjucitat frĂ„n Samsungs chef för mobilupplevelse Roh Tae-moon. I citatet sĂ€ger Roh att “FrĂ„n och med i Ă„r kommer Galaxy Note att dyka upp i form av S Ultra varje Ă„r.”

Samsung Galaxy Note-serien brukade vara produktivitetsflaggskeppet i Samsungs smartphonesortiment och var en favorit hos fans. Premiumfunktionerna, sÀrskilt de som kretsade kring multitasking och produktivitet, Àlskades av mÄnga. Faktum Àr att mÄnga av de nuvarande multitasking-funktionerna som vi ser i dagens Android först gjordes mainstream av Note-serien.

S Pen och den enorma phablet-liknande formfaktorn hade sin egen fanbas. Men nÀr Samsung bestÀmde sig för att hoppa över 2021 för noten satt skriften pÄ vÀggen. I februari 2022 meddelade Samsung officiellt att de under överskÄdlig framtid inte skulle arbeta pÄ en Note-enhet. IstÀllet placerades rollerna och uppgifterna som tilldelades Note-serien pÄ nya Galaxy S22 Ultra. Naturligtvis skulle nÀsta iteration av Note-serien komma till oss som Galaxy S23 Ultra.

Samsungs Note-serie Àr officiellt död, bekrÀftar toppchefen, kommer att ersÀttas av Notes andliga eftertrÀdare

Just nu Àr inte mycket kÀnt om den kommande Samsung Galaxy S23-serien. Men viss information har sipprat ut. Tekniska entusiaster förvÀntar sig att Galaxy S23 kommer att slÀppas nÄgon gÄng i början av 2023, men det har Ànnu inte bekrÀftats.

NÄgra rykten relaterade till kameran har ocksÄ lÀckt ut. GalaxyClub, en ansedd tipsare kring allt som Samsung, hÀvdar att Samsung Galaxy S23 och S23 Plus kommer bÄda med en 12MP frontkamera, vilket skulle vara en uppgradering jÀmfört med de senaste modellerna.

Den ryktade Samsung Galaxy S23 Ultra kan ocksÄ fÄ en kamerauppgradering. Enligt Ice Universe skulle det nya flaggskeppet Galaxy S23 Ultra komma med Samsungs ny 200 MP kamerasensor, ISOCELL HP3. Det bör dock noteras att det hÀr ryktet har funnits sedan rykten och lÀckor om Samsung Galaxy S22 Ultra gick runt, sÄ det finns en viss möjlighet att detta inte kan hÀnda med S23 Ultra ocksÄ.

{n.callMethod? n.callMethod.apply(n,arguments):n.queue.push(arguments)}

; if(!f._fbq)f._fbq=n;n.push=n;n.loaded=!0;n.version=’2.0′; n.kö=[];t=b.createElement(e);t.async=!0; t.src=v;s=b.getElementsByTagName(e)[0]; s.parentNode.insertBefore(t,s)}(fönster,dokument,’script’, ‘https://connect.facebook.net/en_US/fbevents.js’); fbq(‘init’, ‘259288058299626’); fbq(‘track’, ‘PageView’);

HĂ„ll kontakten med oss ​​pĂ„ sociala medieplattformar för omedelbar uppdatering klicka hĂ€r för att gĂ„ med i vĂ„r Twitter och Facebook

Vi Àr nu pÄ Telegram. Klicka hÀr för att gÄ med i vÄr kanal (@TechiUpdate) och hÄlla dig uppdaterad med de senaste teknikrubrikerna.

För alla de senaste tekniknyheterna klicka hÀr

För de senaste nyheterna och uppdateringarna, följ oss pÄ Google Nyheter.

LÀs originalartikeln hÀr

Förnekande av ansvar! NewsAzi Ă€r en automatisk aggregator runt globala medier. Allt innehĂ„ll Ă€r tillgĂ€ngligt gratis pĂ„ Internet. Vi har just ordnat det i en plattform endast för utbildningsĂ€ndamĂ„l. I varje innehĂ„ll anges hyperlĂ€nken till den primĂ€ra kĂ€llan. Alla varumĂ€rken tillhör deras rĂ€ttmĂ€tiga Ă€gare, allt material till deras upphovsmĂ€n. Om du Ă€r Ă€gare till innehĂ„llet och inte vill att vi ska publicera ditt material pĂ„ vĂ„r webbplats, vĂ€nligen kontakta oss per mejla – [email protected]. InnehĂ„llet kommer att raderas inom 24 timmar.


BotĂłn volver arriba

Annonsblockerare upptÀckt

Du mÄste ta bort AD BLOCKER för att fortsÀtta anvÀnda vÄr webbplats TACK