Bil

Samsungs enorma vÄrrea och smarta hemprylar rubriker veckans erbjudanden

How-To Geek Deals med Samsungs vÄrrea, Eufy Video Doorbell och Govee Flow Plus Light BarsHow-To Geek-erbjudanden

VÄren Àr hÀr och tillsammans med den kommer en flod av fantastiska erbjudanden. Ledande sortimentet den hÀr veckan Àr Samsung med en mÀngd sÀsongsbetonade försÀljningar, plus att vi har hittat Ànnu fler rabatter pÄ en Eufy 2K videodörrklocka och Govee-ljusbalkar. Hoppa ner för detaljer.

Spara hundratals under Samsungs vÄrrea

Samsung vÄrrea-grafik med en Samsung-telefon, ett kylskÄp och en tvSamsung

Samsung kör en enorm vĂ„rrea den hĂ€r veckan pĂ„ sin hemsida. Även om det bara finns för mĂ„nga erbjudanden att lista hĂ€r, har vi samlat höjdpunkterna för ditt köpnöje. TĂ€nk bara pĂ„ att varje erbjudande endast Ă€r tillgĂ€ngligt pĂ„ de angivna datumen och att de bara gĂ€ller sĂ„ lĂ€nge lagret rĂ€cker.

Samsung Galaxy S21 FE — 23 mars

Om du inte tog Samsung Galaxy S21 FE förra gĂ„ngen den visades i How-To Geek Deals, Ă€r ditt tĂ„lamod pĂ„ vĂ€g att löna sig. Den 23 mars kan du spara upp till $375 pĂ„ ett kvalificerat inbyte, plus gĂ„ dĂ€rifrĂ„n med $100 i Samsung-butikskredit nĂ€r du köper en helt ny Galaxy S21 FE. Det hĂ€r erbjudandet Ă€r tillgĂ€ngligt för alla fĂ€rgalternativ – inklusive grafit, vit, oliv och lavendel – och bĂ„de 128 GB och 256 GB lagringskapacitet.

Samsung Galaxy Tab S7 FE — 26 mars

Samsung har lÀnge varit den tydliga föregÄngaren pÄ marknaden för Android-surfplattor, och med Google som lovar att stödja större enhetsformfaktorer i framtiden Àr det nu ett bra tillfÀlle att köpa en surfplatta till dig sjÀlv. Den 26 mars kan du spara $130 pÄ en helt ny Galaxy Tab S7 FE. Denna speciella modell kommer med en underbar 12,4-tumsskÀrm och 256 GB lagringsutrymme.

Samsung Galaxy Z Fold3 5G — 27 mars

Även om hopfĂ€llbara enheter aktivt tĂ€njer pĂ„ grĂ€nserna för vad en mobil smartphone kan vara, Ă€r de ocksĂ„ exceptionellt dyra jĂ€mfört med sina motsvarigheter med en skĂ€rm. Den 27 mars gör Samsung det lite lĂ€ttare att fĂ„ en av sina senaste hopfĂ€llbara hits i dina hĂ€nder. Plocka upp Galaxy Z Fold3 5G och gĂ„ dĂ€rifrĂ„n med $100 i Samsung-butikskredit, plus sĂ€nka upp till $750 med ett kvalificerat inbyte.

Eufy Video Doorbell 2K Kit för $149,99 ($50 rabatt)

Eufy Video Doorbell och HomeBase HubEufy

Du kan inte vara för försiktig nĂ€r det gĂ€ller hemsĂ€kerhet. Oavsett om du behöver se upp för paket, hĂ„lla ett öga pĂ„ gĂ„rden eller skydda mĂ€nniskorna dĂ€rinne, kan en videodörrklocka hjĂ€lpa dig att göra allt. Under en begrĂ€nsad tid kan du ta detta Amazon’s Choice Eufy Video Doorbell 2K-kit för bara $149,99 ($50 rabatt).

Eufy Video Doorbell har ett 2K-objektiv med ett bildförhÄllande pÄ 4:3 designat för att fÄnga skarpa bilder sÄ att du alltid kan se vem (eller vad) som Àr i bilden. Du kan njuta av upp till 180 dagars batteri pÄ en enda laddning, eller anvÀnd en trÄdbunden anslutning för att hÄlla den igÄng hela tiden. NÀr det gÀller aviseringar kan Eufy Video Doorbell kÀnna av rörelse, upptÀcka mÀnniskor i nÀrheten och övervaka angivna aktivitetszoner. Slutligen, eftersom alla bilder lagras direkt pÄ enheten, behöver du inte betala nÄgra mÄnadsavgifter för molnlagring.

Detta Eufy Video Doorbell-kit innehÄller en videodörrklocka och en 16 GB HomeBase med AES-256-datakryptering av militÀrkvalitet. Du kan fÄ ditt Eufy Video Doorbell-kit idag för $149,99 ($50 rabatt).

Govee Flow Plus Light Bars för $55,24 ($9,75 rabatt)

Govee Flow Plus Light Bars ProduktbildGovee

Smarta LED-ljusstavar Àr ett mÄngsidigt hemtillbehör som ger djup och atmosfÀr till ditt vardagsrum, spelrum, hemmabio och alla utrymmen dÀremellan. Den hÀr veckan kan du köpa en uppsÀttning Govee Flow Plus Light Bars för $55,24 ($9,75 rabatt) pÄ Amazon.

Flow Plus Light Bars – som vi granskade i slutet av förra Ă„ret – har Govees RGBICWW-teknik, vilket gör att de kan visa upp till 16 miljoner olika fĂ€rger som kan matcha vad som Ă€n spelas pĂ„ din skĂ€rm. AnvĂ€nd en rad dynamiska förinstĂ€llningar och anpassade ljuseffekter, som alla kan stĂ€llas in med den officiella Govee Home-appen. Synkronisera dessa effekter med ljudet som spelas upp pĂ„ dina enheter, vilket ger dig en helt uppslukande upplevelse. Du kan till och med styra dina Flow Plus Light Bars med röstkommandon möjliga via Google Assistant och Amazon Alexa-support.

Varje Govee Flow Plus Light Bar-set innehÄller tvÄ ljusbalkar som kan monteras sÄ att de ligger plant, vertikalt eller pÄ baksidan av en TV eller bildskÀrm med hjÀlp av de medföljande fÀstena. Klicka pÄ lÀnken för att fÄ dina Govee Flow Plus Light Bars för $55,24 ($9,75 rabatt) pÄ Amazon.

BotĂłn volver arriba

Annonsblockerare upptÀckt

Du mÄste ta bort AD BLOCKER för att fortsÀtta anvÀnda vÄr webbplats TACK