Blogg

Samsung Wallet Àr tillbaka för att organisera ditt ID, nycklar och krypto

Först fanns det Samsung plĂ„nbok. Sedan det blev Samsung Pay. Nu, eftersom tiden Ă€r en platt cirkel, tar Samsung tillbaka Wallet-appen – i grund och botten, tar mĂ„nga befintliga Samsung-tjĂ€nster till en app. Och den hĂ€r gĂ„ngen Ă€r det krypto!

Den nya Samsung Wallet Àr tillgÀnglig idag, och den kommer att ersÀtta de nuvarande Pay- och Pass-apparna, som för nÀrvarande hanterar betalkort respektive lösenord. Den integreras ocksÄ med SmartThings för att lagra vissa digitala hem- och bilnycklar.

Och, naturligtvis, den nya Samsung Wallet integreras med den befintliga Samsung Blockchain Wallet-appsÄ att du enkelt kan kontrollera vÀrdet pÄ din kryptovalutaportfölj. Eller kanske inte. Samsung planerar ocksÄ att lÀgga till nÄgra funktioner som den tjatade vid sitt Unpacked-evenemang tidigare i Är, inklusive möjligheten att lagra dina digitala ID:n och körkort.

Samsungs digitala nyckelfunktion hade tidigare varit tillgĂ€nglig i Samsung Pass för en bil: Genesis GV60. Nu utökar företaget kompatibiliteten till att omfatta Genesis G90 och Hyundai Palisade, samt vissa BMW-modeller som lanserades efter juli 2020. Den nya Wallet Ă€r ocksĂ„ kompatibel med nio smarta hemsĂ€kerhetsföretag via SmartThings, sĂ„ digitala husnycklar kan anvĂ€ndas. Det finns andra, mer fotgĂ€ngare funktioner, som möjligheten att lagra flygbolagens boardingkort – Ă€ven om det för nĂ€rvarande Ă€r begrĂ€nsat till Korean Air-flyg.

Samsung Wallet Ă€r tillgĂ€nglig idag i USA, Storbritannien och delar av Europa för Galaxy-telefoner, med Samsung Pay som kör Android 9 eller senare. Alla funktioner kommer dock inte att vara tillgĂ€ngliga med alla telefoner – vissa digitala bilnycklar krĂ€ver UWB-kortdistansanslutning, och vissa krĂ€ver en telefon med Samsungs eSE sĂ€kerhetshĂ„rdvara.

SÄ hÀr:

Tycka om LĂ€ser in…


AnnonsWeb Hyip

BotĂłn volver arriba

Annonsblockerare upptÀckt

Du mÄste ta bort AD BLOCKER för att fortsÀtta anvÀnda vÄr webbplats TACK