Blogg

Samsung Galaxy XCover 6 Pro Renderingar, specifikationer läcker online

Samsung Galaxy XCover 6 Pro-renderingar har enligt uppgift läckt ut online. Den ryktade robusta smartphonen från Samsung väntas avtäckas snart. Tillsammans med renderingarna har specifikationer för smartphonen också läckt ut. Den förväntas ha en 6,6-tums TFT-pekskärm med full HD+-upplösning. Det sägs också få en vattendroppsstil som kommer att rymma en 13-megapixel selfiekamera. På baksidan kommer telefonen enligt uppgift få en dubbel kamerauppsättning med en 50-megapixel primär sensor och antingen en 8-megapixel eller en 12-megapixel ultravidvinkelsensor.

De läckta renderingarna av Samsung XCover 6 Pro delades online av tipsaren Steve H.McFly (@OnLeaks) i samarbete med Giznext. De läckta renderingarna av den ryktade robusta smarttelefonen från Samsung visa en grundläggande Android handenhet med tjocka ramar och hög pekskärm. Det föreslår också en vattendroppsstil för selfiekameran. På baksidan föreslår renderingarna en dubbel kamerainställning längs en blixt och Samsung-märke längst ner.

samsung galaxy xcover 6 pro läckte renderingar giznext Samsung Galaxy XCover 6 Pro Renders

Samsung Galaxy XCover 6 Pro förväntas få ett 3,5 mm hörlursuttag på toppenFotokredit: Giznext / @OnLeaks

I de l√§ckta renderingarna kan volym- och str√∂mknapparna ses p√• den h√∂gra paneltonen tillsammans med en annan stor knapp omgiven av ett r√∂tt band. Anv√§ndningen av denna stora knapp √§r ok√§nd. √Ėverst s√•gs smarttelefonen utrustad med 3,5 mm h√∂rlursuttag och en texturerad dedikerad knapp i r√∂d f√§rg, troligen f√∂r digital assistent. L√§ngst ner f√∂resl√•s en laddningsport, h√∂gtalare och ett mikrofonh√•l av renderingarna.

Samsung Galaxy XCover 6 Pro-specifikationer (förväntat)

Samsung Galaxy XCover 6 Pro förväntas komma med en 6,6-tums TFT-pekskärm med FHD+-upplösning och 60Hz uppdateringsfrekvens. På framsidan kan smartphonen få en 13-megapixel selfiekamera. På baksidan sägs den ha en dubbel kamerauppsättning med en 50-megapixel primär sensor och antingen en 8-megapixel, eller en 12-megapixel, ultravidvinkelsensor. Smarttelefonen sägs drivas av den åttakärniga Snapdragon 778G SoC. För minne kommer Galaxy XCover 6 Pro att få 6 GB RAM och den sägs även ha 128 GB intern lagring.

samsung galaxy xcover 6 pro läckte renderingar giznext 2 Samsung Galaxy XCover 6 Pro Renders

Samsung Galaxy XCover 6 Pro förväntas komma med en 13-megapixel selfiekameraFotokredit: Giznext / @OnLeaks

Smarttelefonen förväntas följa med Android 12 och ett 4 050 mAh batteri. Huruvida smarttelefonen kommer att stödja snabbladdning eller inte är fortfarande okänt.

Baserat på dessa läckta renderingar och specifikationer kan den nya robusta smartphonen från Samsung förväntas lanseras på marknaderna snart.


Så här:

Tycka om L√§ser in…


AnnonsWeb Hyip

Botón volver arriba

Annonsblockerare upptäckt

Du måste ta bort AD BLOCKER för att fortsätta använda vår webbplats TACK