Blogg

Samsung Galaxy Watch 4-serien fÄr stor trÀningsrelaterad uppdatering

Samsung Galaxy Watch 4 och Galaxy Watch 4 Klassiska smartklockor fĂ„r en stor trĂ€ningsrelaterad uppdatering i Indien och andra lĂ€nder. Det kommer att ge förbĂ€ttringar som en ny avancerad intervalltrĂ€ning designad för sĂ„vĂ€l cyklister som löpare, ett nytt sömncoachningsprogram och nya insikter om kroppssammansĂ€ttning. Uppdateringen tar ocksĂ„ med sig nya anpassningsalternativ med nya urtavlor. Samsung har ocksĂ„ tillkĂ€nnagett “en ny linje med snygga remmar”. Smartklockorna lanserades vid Galaxy Unpacked 2021-evenemanget i augusti förra Ă„ret.

TillgÀnglighet för uppdateringar för Samsung Galaxy Watch 4 och Galaxy Watch 4 Classic

Enligt ett pressmeddelande av SamsungbÄde Samsung Galaxy Watch 4 och Galaxy Watch 4 Classic smartwatches kommer att börja fÄ uppdateringen dagen för Galaxy Unpacked-evenemanget den 10 februari KST (9 februari kl. 20.30 IST). Den kommer att vara tillgÀnglig via Galaxy Wearable-appen. De nya klockarmbanden till smartklockorna kommer att finnas att köpa nÄgon gÄng i slutet av februari.

samsung Galaxy Watch 4 Series Nya uppdateringsremmar samsung galaxy watch 4 remmar

Ändringslogg för Samsung Galaxy Watch 4 och Galaxy Watch 4 Classic

BĂ„de Samsung Galaxy Watch 4 och Galaxy Watch 4 Classic kommer att fĂ„ uppdaterade kroppssammansĂ€ttningsinsikter i Samsung Health – drivs av Centr, som Ă€r ett digitalt trĂ€ningsprogram som kurerats av skĂ„despelaren Chris Hemsworths team. Samsung Galaxy Watch 4-anvĂ€ndare kommer att fĂ„ en 30-dagars provperiod för obegrĂ€nsad tillgĂ„ng till Centr. Samsung sĂ€ger att det 30-dagars gratis testerbjudandet endast kommer att vara tillgĂ€ngligt för nya Centr-kunder som registrerats via Samsung Health pĂ„ Centr.com.

Samsung Galaxy Watch 4-anvÀndare kommer att fÄ en ny intervallmÄlfunktion för löpare och cyklister. Funktionen gör det möjligt för cyklister och löpare att förinstÀlla varaktighet, distans och antal set för sitt trÀningspass. Efter installationen kommer smartklockorna i Galaxy Watch 4-serien att guida dem genom ett anpassat intensitetstrÀningspass för ett riktat trÀningspass. Det sydkoreanska företaget sÀger att det samarbetar med topprankade appar som Adidas Running och Strava för trÀning.

samsung Galaxy Watch 4 Series Ny uppdatering sömnsymbol samsung galaxy watch 4 sömnsymboler

Den tredje funktionen Ă€r ett nytt sömntrĂ€ningsprogram. Enligt Samsung bygger den nya funktionen pĂ„ Samsung Galaxy Watch 4 smartwatches sömnspĂ„rningsförmĂ„ga för att ytterligare hjĂ€lpa anvĂ€ndarna att utveckla bĂ€ttre sömnvanor. Funktionen sĂ€gs spĂ„ra en veckas sömnmönster och tar hĂ€nsyn till sömnundersökningar “för att tilldela ett av Ă„tta sömnsymboldjur som representerar anvĂ€ndarens sömntyp”. Den tilldelar sedan ett fyra till fem veckors coachingprogram för att hjĂ€lpa bĂ€rare att förbĂ€ttra sin sömnkvalitet. Samsung sĂ€ger ocksĂ„ att nĂ€r Galaxy Watch 4 kĂ€nner igen att bĂ€rarna sover, stĂ€nger den automatiskt av Samsung SmartThings-aktiverade lampor.

Samsung har ocksÄ meddelat att Samsung Health Monitor-appen pÄ Galaxy Watch 4-serien av smartklockor, som mÀter bÄde blodtryck (BP) och elektrokardiogram (EKG) (tillgÀngligt pÄ utvalda marknader) genom den avancerade BioActive Sensor-tekniken, kommer att finnas tillgÀnglig om 11 till lÀnder, inklusive Kanada, Vietnam och Sydafrika, i mars. Den finns för nÀrvarande pÄ 43 marknader globalt. Funktionen har Ànnu inte kommit till Indien.

Företaget sÀger att det ocksÄ kommer att slÀppa en annan uppdatering som gör det möjligt för anvÀndare av Galaxy Watch 4 smartwatch att strömma musik över Wi-Fi eller LTE frÄn YouTube Music-appen i dessa bÀrbara enheter. Dessutom kommer Google Assistant att finnas tillgÀnglig pÄ Galaxy Watch 4-serien under de kommande mÄnaderna.


SÄ hÀr:

Tycka om LĂ€ser in…


AnnonsWeb Hyip

BotĂłn volver arriba

Annonsblockerare upptÀckt

Du mÄste ta bort AD BLOCKER för att fortsÀtta anvÀnda vÄr webbplats TACK