Blogg

Samsung Galaxy S22-serien erbjuder inte utbyggbar lagring

Samsung Galaxy S22-serien, som inkluderar Samsung Galaxy S22 Ultra, Galaxy S22+ och vanilla Galaxy S22-smarttelefonerna, erbjuder ingen microSD-kortplats för att utöka lagringen ombord. Telefonerna har erbjudits i flera lagringsvarianter som gÄr upp till 1 TB för toppmodellen Galaxy S22 Ultra. Samsung Galaxy S22+ och Galaxy S22 smartphones erbjuds dock med upp till 256 GB lagringsalternativ. Dessutom har smarttelefonerna inte heller en 3,5 mm-port för hörlurar, vilket Samsung tog bort lÄngt tillbaka i Galaxy S20-serien av telefoner.

Den nyligen lanserade Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy S22+ och Samsung Galaxy S22 har inte en microSD-plats, vilket betyder att de som har mycket data i sina gamla telefoner och vill byta till den nya Samsung handenheter mÄste köpa en modell som har större lagringskapacitet. De kan behöva köpa molnlagring för att lagra sina data. Samsung Galaxy S21 telefoner hade inte det expanderbara lagringsalternativet ocksÄ.

Samsung nÀmnde varken uttryckligen om den expanderbara lagringen i specifikationsbladet för Galaxy S22-smarttelefonerna som den skickade till oss eller gav nÄgon information om den. tillgÀngligt pÄ sin hemsida.

Det sydkoreanska företaget erbjuder dock sex mÄnaders 100 GB OneDrive molnlagring till dem som köper smartphones i Galaxy S22-serien. Detta pÄstÄende blir Ànnu starkare nÀr du hittar nÀmna av utbyggbart lagringsstöd i Galaxy Tab S8-serien som var lanseras tillsammans med Galaxy S22-smarttelefonerna.

Lagringsalternativ för Samsung Galaxy S22, Galaxy S22+ och Galaxy S22 Ultra

Samsung Galaxy S22 och Samsung Galaxy S22+ har varit lanseras i 8GB RAM +128GB lagring och 8GB +256GB alternativ. Samtidigt kommer Samsung Galaxy S22 Ultra att finnas tillgÀnglig i alternativen 8GB + 128GB, 12GB + 256GB, 12GB + 512GB och 12GB + 1TB.

Enligt a Rapportera av SamMobile, Samsung erbjuder ett lagringsalternativ pÄ 1 TB för Galaxy S22 Ultra via sin onlinebutik. Det visas inte i specifikationsbladet som nÀmns ovan. De som vill köpa telefonen kan förboka Samsung Galaxy S22-serien av telefoner i Indien för Rs. 1 999 till 23:59 den 21 februari.


Affiliate-lĂ€nkar kan genereras automatiskt – se vĂ„r etikförklaring för detaljer.

SÄ hÀr:

Tycka om LĂ€ser in…


AnnonsWeb Hyip

BotĂłn volver arriba

Annonsblockerare upptÀckt

Du mÄste ta bort AD BLOCKER för att fortsÀtta anvÀnda vÄr webbplats TACK