Gardets

Samsung Galaxy F13 kommer att lanseras i Indien nĂ€sta vecka: Troligt pris och specifikationer -…

Samsung Àr redo att lansera en ny Galaxy F-serie av smartphones i Indien. Enligt branschkÀllor sÀgs Samsung lansera Galaxy F13 i Indien nÀsta vecka. En lÀckt bild tillgÀnglig exklusivt för GadgetsNow bekrÀftar den tredubbla bakre kamerainstÀllningen pÄ Galaxy F13. BranschkÀllorna bekrÀftade ocksÄ för GadgetsNow att den kommande Samsung Galaxy F13 sannolikt kommer att kosta under 15 000 Rs. Samsung Galaxy F13 troliga specifikationerDet ryktas att Samsung Galaxy F13 har en FHD+-skÀrm. Smarttelefonen sÀgs ha ett batteri pÄ 6000 mAh. Samsung Galaxy F13 sÀgs ocksÄ komma med en ny funktion för automatisk datavÀxling som hjÀlper konsumenter att ringa eller ta emot samtal Àven nÀr de har fastnat i en zon utan nÀtverk. Smarttelefonen Àr tippad att drivas av ett ÄttakÀrnigt Exynos 850-chipset. Samsung Galaxy F13 förvÀntas köra Android 12 operativsystem toppat med Samsungs eget One UI. Samtidigt lanserade Samsung nyligen Smart Monitor M8 i Indien till ett pris av 59 999 Rs. Smart Monitor M8 Àr en 32-tums 4K-skÀrm med ett kontrastförhÄllande pÄ 3000:1, en uppdateringsfrekvens pÄ 60Hz, 400 nits ljusstyrka och HDR10+-stöd. Den har en 10W 2.2-högtalaruppsÀttning som bestÄr av ett par diskanthögtalare och bashögtalare. SkÀrmen kör TizenOS och kommer med en dedikerad fjÀrrkontroll. Monitorn kan ocksÄ anvÀndas för att titta pÄ OTT-innehÄll med stöd för appar som Netflix, Apple TV+, Disney+Hotstar, YouTube och Samsung TV Plus. M8 har Àven Amazon Alexa, Bixby, Auto Source Switch+, AirPlay 2, SmartThings Home och Ultrawide Game View.

FÖLJ OSS PÅ SOCIALA MEDIER

FacebookTwitterInstagramKOO APPYOUTUBE

HĂ„ll kontakten med oss ​​pĂ„ sociala medieplattformar för omedelbar uppdatering klicka hĂ€r för att gĂ„ med i vĂ„r Twitter och Facebook

Vi Àr nu pÄ Telegram. Klicka hÀr för att gÄ med i vÄr kanal (@TechiUpdate) och hÄlla dig uppdaterad med de senaste teknikrubrikerna.

För alla de senaste tekniknyheterna klicka hÀr

För de senaste nyheterna och uppdateringarna, följ oss pÄ Google Nyheter.

LÀs originalartikeln hÀr

Förnekande av ansvar! NewsAzi Ă€r en automatisk aggregator runt globala medier. Allt innehĂ„ll Ă€r tillgĂ€ngligt gratis pĂ„ Internet. Vi har just ordnat det i en plattform endast för utbildningsĂ€ndamĂ„l. I varje innehĂ„ll anges hyperlĂ€nken till den primĂ€ra kĂ€llan. Alla varumĂ€rken tillhör deras rĂ€ttmĂ€tiga Ă€gare, allt material till deras upphovsmĂ€n. Om du Ă€r Ă€gare till innehĂ„llet och inte vill att vi ska publicera ditt material pĂ„ vĂ„r webbplats, vĂ€nligen kontakta oss per mejla – [email protected]. InnehĂ„llet kommer att raderas inom 24 timmar.

BotĂłn volver arriba

Annonsblockerare upptÀckt

Du mÄste ta bort AD BLOCKER för att fortsÀtta anvÀnda vÄr webbplats TACK