Gardets

Sammanslagningen av Google Duo och Meet börjar med den senaste uppdateringen: Vad förĂ€ndras och mer – Times of…

Bild med tillstÄnd: 9to5Google

Google meddelade nyligen att de slĂ„r samman sina tvĂ„ appar för videosamtal – Google Duo och Google Meet. Företaget bekrĂ€ftade att det kommer att slĂ„ samman de tvĂ„ apparna till en enda videosamtalsplattform som heter Google Meet. Nu avslöjar en ny onlinerapport att nĂ„gra av anvĂ€ndarna har börjat se dessa nya förĂ€ndringar. Enligt en rapport frĂ„n 9to5Google har en liten grupp anvĂ€ndare börjat bevittna sammanslagningen av Google Duo och Google Meet med den senaste versionen av Google Duo-appen pĂ„ Android. Publikationen har ocksĂ„ delat nĂ„gra skĂ€rmdumpar som belyser början av denna övergĂ„ng. AnvĂ€ndare med den senaste appversionen 169.0.459621665 kan mĂ€rka den nya förĂ€ndringen. “Din Duo-app kommer att bli Meet, med ett nytt namn och ikon, och fler funktioner som bakgrundseffekter”, lyder en uppmaning i den uppdaterade appen. Med den senaste uppdateringen kan anvĂ€ndare nu “Skapa ett nytt möte” och “SchemalĂ€gg i Google Kalender” som kommer frĂ„n Google Meet efter att ha tryckt pĂ„ den flytande Ă„tgĂ€rdsknappen. Tillsammans med detta visar ett popup-meddelande i appen ocksĂ„ de uppdaterade sekretessvillkoren som markerar att appen kommer att byta frĂ„n att anvĂ€nda end-to-end-kryptering till molnkryptering. TeknikjĂ€tten hĂ€vdar att denna förĂ€ndring kommer att göra det möjligt för företaget att lĂ€gga till fler funktioner som chatt och live-caption till appen. AnvĂ€ndarna som du har blockerat pĂ„ Duo kommer inte att överföras till Meet. Google har ocksĂ„ bekrĂ€ftat att om du anvĂ€nder Google Duo eller Meet utan kostnad idag behöver du inte betala för den nya upplevelsen. Konversationshistoriken, kontakter och meddelanden i Google Duo förblir ocksĂ„ sparade. Google lanserade sin app för videosamtal – Google Duo 2016 tillsammans med sin snabbmeddelandeapp Allo.

FÖLJ OSS PÅ SOCIALA MEDIER

FacebookTwitterInstagramKOO APPYOUTUBE

HĂ„ll kontakten med oss ​​pĂ„ sociala medieplattformar för omedelbar uppdatering klicka hĂ€r för att gĂ„ med i vĂ„r Twitter och Facebook

Vi Àr nu pÄ Telegram. Klicka hÀr för att gÄ med i vÄr kanal (@TechiUpdate) och hÄlla dig uppdaterad med de senaste teknikrubrikerna.

För alla de senaste tekniknyheterna klicka hÀr

För de senaste nyheterna och uppdateringarna, följ oss pÄ Google Nyheter.

LÀs originalartikeln hÀr

Förnekande av ansvar! NewsAzi Ă€r en automatisk aggregator runt globala medier. Allt innehĂ„ll Ă€r tillgĂ€ngligt gratis pĂ„ Internet. Vi har just ordnat det i en plattform endast för utbildningsĂ€ndamĂ„l. I varje innehĂ„ll anges hyperlĂ€nken till den primĂ€ra kĂ€llan. Alla varumĂ€rken tillhör deras rĂ€ttmĂ€tiga Ă€gare, allt material till deras upphovsmĂ€n. Om du Ă€r Ă€gare till innehĂ„llet och inte vill att vi ska publicera ditt material pĂ„ vĂ„r webbplats, vĂ€nligen kontakta oss per mejla – [email protected]. InnehĂ„llet kommer att raderas inom 24 timmar.

BotĂłn volver arriba

Annonsblockerare upptÀckt

Du mÄste ta bort AD BLOCKER för att fortsÀtta anvÀnda vÄr webbplats TACK