Bil

Salesforce rullar ut AI-drivna arbetsflöden, kontaktcenteruppdateringar i Service Cloud

Salesforce Service Cloud Workforce Engagement Bild: Salesforce

Salesforce presenterade pÄ torsdagen nya AI-drivna arbetsflöden och kontaktcenteruppdateringar i Service Cloud i ett försök att skapa bÀttre upplevelser för serviceagenter och kunder. UngefÀr 84 % av servicepersonalen sa att covid-19-pandemin har förÀndrat deras arbetsflöden och processer, enligt Salesforces fjÀrde Ärliga State of Service.

Moln: MÄste lÀsa tÀckning

Nya arbetsflöden inbyggda i Customer 360-plattformen Ă€r utformade för att lĂ„ta kundtjĂ€nstteam förutsĂ€ga, dirigera och lösa kundernas behov – ibland innan kunden ens Ă€r medveten om att ett problem finns, sa företaget.

Dessutom har Salesforce lagt till nya digitala kontaktcenterfunktioner för video, chatt, röst och arbetskraftsengagemang med mÄlet att möjliggöra enklare upplevelser för bÄde kunder och serviceteam.

SER: AnstÀllningssats: Salesforce-utvecklare (TechRepublic Premium)

NÀr kundförfrÄgningar ökar och företag möter brist pÄ tillgÀngliga agenter, har 78 % av konsumenterna behövt kontakta företag flera gÄnger för att lösa ett enskilt problem, sa Salesforce.

NĂ€r konsumenter letar efter dessa mer enkla upplevelser Ă€r mĂ„let att ge agenter “en komplett, digital plattform som automatiserar repetitiva och lĂ„gvĂ€rdiga uppgifter sĂ„ att de kan fokusera pĂ„ den mĂ€nskliga sidan av tjĂ€nsten, lösa komplexa problem snabbare och bygga djupare, pĂ„litliga relationer “, sa företaget.

“De företag som har blomstrat under de senaste 18 mĂ„naderna Ă€r de som anammat digitala verktyg för att leverera utmĂ€rkta kund- och anstĂ€lldas serviceupplevelser med förtroende och transparens”, sĂ€ger Clara Shih, VD för Service Cloud, Salesforce, i ett uttalande. “Med ny AI och processautomation för Service Cloud, samt Slack för att tillhandahĂ„lla ett digitalt nav för att snabbt lösa problem mellan team och avdelningar, ger vi agenter mer tid att fokusera pĂ„ att tillhandahĂ„lla mĂ€nniskocentrerad service och ge kunderna snabba, proaktiva tjĂ€nst för att bygga förtroende och lojalitet.”

AI-drivna arbetsflöden för pÄlitlig service i stor skala

Kundernas förvÀntningar Àr högre Àn nÄgonsin och serviceteam mÄste svara snabbt nÀr det behövs. Faktum Àr att 90 % av kunderna sa att hur ett företag agerar under en kris avslöjar dess tillförlitlighet, enligt Salesforce.

AI-drivna arbetsflöden och automatisering Àr utformade för att ge serviceteam möjlighet att snabbt reagera pÄ större incidenter, automatisera hur Àrenden dirigeras genom hela organisationen och eliminera repetitiva uppgifter som gör agenter nere, sa företaget.

Nya arbetsflödesfunktioner inkluderar:

KundtjÀnst Incidenthantering pÄskyndar lösningen av större incidenter snabbt genom att hjÀlpa företag att upptÀcka, diagnostisera och reagera pÄ tjÀnsteavbrott. Detta ger serviceteam möjlighet att proaktivt meddela kunder om ett problem och triage ökar i Àrenden, samt ge transparens för kunder och driftteam som arbetar med att lösa rotproblemet.

Omni-Channel Flow byggd pĂ„ Salesforces arbetsflödesplattform Ă€r utformad för att göra det enklare för serviceteam att skapa komplexa regler baserade pĂ„ CRM-data för att dirigera Ă€renden, samtal, meddelanden och chattar över serviceteamet och andra avdelningar. Med Omni-Channel, Einstein Case Classification och Einstein Article Recommendation in Flow kan Service Cloud nu analysera inkommande Ă€renden och automatisera routing till den bĂ€sta kön, agenten eller processen – inklusive processer som interagerar med externa system – och autosvara kunder med relevanta artiklar för att öka effektiviteten och minska supportkostnaderna.

Robotic process automation capabilities (RPA) för Service Cloud frÄn det senaste Servicetrace-förvÀrvet Àr designade för att göra det möjligt för serviceteam att automatisera repetitiva uppgifter sÄsom uppslagningar och inskrivningar över Àldre system som saknar API:er.

Till exempel kan företag skala kundservice genom att automatisera inbÀddade processer i chatbots för att vÀgleda kunder steg för steg för att lösa ett problem, medan mÄlet för callcenteragenter Àr att öka produktiviteten genom att automatisera repetitiva uppgifter som att öppna och stÀnga supportbiljetter.

Genom att arbeta i en hybrid och distribuerad vÀrld behöver agenter nu ett digitalt huvudkontor som sammanför deras arbetsyta, röstkapacitet, arbetskraftsengagemang och Slack för att koppla samman anstÀllda, partners, kunder och appar pÄ en skÀrm.

Nya digitala kontaktcenterfunktioner inkluderar:

Einstein Conversation Mining Àr utformad för att kontinuerligt förbÀttra och optimera sjÀlvbetjÀningskanaler och kunskapsbaser genom att anvÀnda Natural Language Processing (NLP) för att identifiera de vanligaste typerna av interaktioner med kunder.

Till exempel Àr Einstein Conversation Mining utformad för att avgöra vilka anvÀndningsfall som ska prioriteras för en utrullning av en tjÀnstebot eller för att skapa en ny kunskapsartikel för att lösa ett frekvent kundproblem.

Meddelanden för in-app och webb gör det nu möjligt för kunder att starta en ihÄllande meddelandeupplevelse som SMS och WhatsApp, direkt i en mobilapplikation eller pÄ en webbplats och fortsÀtta konversationen dÀr den slutade.

Visual Remote Assistant möjliggör nu tvÄvÀgsvideo och ljud för samtal ansikte mot ansikte mellan agenter eller fÀlttekniker och kunder, vilket skapar starkare relationer och personliga upplevelser. Detta Àr utformat för att förbÀttra konsultationerna med alla frÄn finansiella rÄdgivare och lÀkare till mekaniker, med mÄlet att felsöka problem pÄ distans.

Arbetskraftsengagemang Intradagsledning gör det möjligt för företag att minska gapet mellan prognostiserat arbete och faktiska personalbehov. Företag kan förbÀttra kundupplevelsen och agentmoralen genom att justera de anstÀlldas scheman nÀr saker och ting inte gÄr som planerat, till exempel om det intrÀffar en svÄr vÀderincident och samtalsvolymerna ökar.

TjÀnst Cloud Voice samlar telefon, digitala kanaler och CRM-data i en central arbetsyta för serviceagenter. Service Cloud Voice arbetar med 10 partners pÄ AppExchange.

Salesforce kommer att erbjuda mer information om uppdateringarna pĂ„ Salesforce+ vid Dreamforce ’21 Service Cloud 360 keynote den 22 september kl. 14:30 PT.

BotĂłn volver arriba

Annonsblockerare upptÀckt

Du mÄste ta bort AD BLOCKER för att fortsÀtta anvÀnda vÄr webbplats TACK