Bil

SÄ hÀr ser du de Emmy-nominerade bÀsta draman 2021

Emmy-priser uppradade pÄ ett bordJoe Seer/Shutterstock.com

Årets Emmy-nominerade dramaserier Ă€r en blandning av populĂ€ra nykomlingar och flerĂ„riga favoriter, som representerar en rad genrer och stilar. SĂ„ hĂ€r kan du streama 2021 Ă„rs nominerade Emmys Outstanding Drama Series.

Pojkarna

Spela filmen

Denna cyniska superhjÀlteserie njuter av att ta ner den typ av större figurer Àn livet som hyllas i andra serietidningsfilmer och TV-program. Skaparen Eric Kripke anpassar de grafiska romanerna av Garth Ennis och Darick Robertson om ett team av kraftfulla och Àlskade företagsstödda hjÀltar som Àgnar sig Ät alla möjliga avvikande beteenden bakom stÀngda dörrar.

SÀsong 1-2 av Pojkarna strömmar pÄ Amazon Prime ($119 per Är).

RELATERAD: De bÀsta TV-programmen pÄ Amazon Prime Video 2021

Bridgerton

Spela filmen

Perioddramat frÄn megaframgÄngsrika producenten Shonda Rhimes blev en popkultursensation tack vare sina svimningsvÀrda romanser, överdÄdiga uppsÀttningar och kostymer och pyrande stjÀrnor, inklusive Regé-Jean Page och Phoebe Dynevor. Spelet utspelar sig i Regency-eran i England och följer kÀrlekslivet för medlemmarna i familjen Bridgerton nÀr de navigerar i den komplexa sociala scenen i Londons aristokrati.

SÀsong 1 av Bridgerton streamar pÄ Netflix ($8,99+ per mÄnad).

Kronan

Spela filmen

Peter Morgans historiska drama om det politiska och personliga livet för Storbritanniens drottning Elizabeth II avslutade sin fjÀrde sÀsong med den planerade avgÄngen för sin andra huvudroll, ledd av Olivia Colman som Elizabeth. Serien som strÀcker sig över decennier slutade 1990 dÄ premiÀrminister Margaret Thatcher (Gillian Anderson) avgick, med en helt ny skÄdespelare som skulle ta över de tvÄ sista sÀsongerna.

SÀsong 1-4 av Kronan streamar pÄ Netflix ($8,99+ per mÄnad).

RELATERAD: De bÀsta tv-programmen pÄ Netflix 2021

The Handmaid’s Tale

Spela filmen

Den totalitĂ€ra vĂ€rlden av Gilead och bortom fortsĂ€tter att expandera i den fjĂ€rde sĂ€songen av detta dystopiska drama baserat pĂ„ Margaret Atwoods hyllade roman. Elisabeth Moss har nominerats till tre Emmy-priser som huvudkaraktĂ€ren June, en “tjĂ€nare” i det patriarkala framtida USA som gör uppror mot sina fĂ„ngare och försöker fly till Kanada.

SĂ€song 1-4 av The Handmaid’s Tale streamar pĂ„ Hulu ($5,99+ per mĂ„nad).

RELATERAD: De 10 bÀsta Hulu Original TV-serierna 2022

Lovecraft Country

Spela filmen

Även om HBO valde att inte ta upp en andra sĂ€song av detta övernaturliga drama, Ă€r det en av Ă„rets mest nominerade serier. Baserad pĂ„ en roman av Matt Ruff, Lovecraft Country ombildar en turbulent period i amerikansk historia genom en övernaturlig lins. Det Ă€r en seriös version av rasspĂ€nningar i Amerika som ocksĂ„ Ă€r ett genrepos med monster, magi, tidsresor och mer.

SÀsong 1 av Lovecraft Country strömmar pÄ HBO Max ($9,99+ per mÄnad).

Mandalorian

Spela filmen

De StjĂ€rnornas krig spin-off-serier skapade av Jon Favreau knöt sig Ă€nnu nĂ€rmare franchisens centrala karaktĂ€rer och hĂ€ndelser under sin andra sĂ€song. Samtidigt förblev den fokuserad pĂ„ Ă€ventyren för dess vandrande titelkaraktĂ€r (spelad av Pedro Pascal) och den lilla varelse han skyddar (som heter Grogu, men kallad “Baby Yoda” av fansen).

SÀsong 1-2 av Mandalorian streamar pÄ Disney+ (7,99 USD per mÄnad).

RELATERAD: De 10 bÀsta animerade filmerna pÄ Disney+

Utgör

Spela filmen

Det hÀr dramat som utspelar sig i den underjordiska dragbalsalen i New York City pÄ 1980- och 90-talen avslutades med sin senaste tredje sÀsong. Producerad och medskapad av den produktiva Ryan Murphy, Utgör Àr ett landmÀrke inom HBTQ-representation pÄ TV, inklusive breakout-stjÀrnorna Billy Porter, Mj Rodriguez, Indya Moore och Angelica Ross. Den ger en inblick i en vÀlkomnande subkultur som gav en fristad frÄn dÄtidens diskriminering och förtryck.

SÀsong 1-3 av Utgör Àr tillgÀngliga för digitala köp ($1,99+ per avsnitt, $9,50+ per sÀsong, $28,99 för hela serien) frÄn iTunes, Amazon, Google Play, Vudu och andra digitala butiker.

Det hÀr Àr vi

Spela filmen

NBC:s familjedrama i flera generationer fortsÀtter att krönika Pearsons triumfer och svÄrigheter, centrerat kring syskonen Kate (Chrissy Metz), Kevin (Justin Hartley) och Randall (Sterling K. Brown). Showen, som Àr kÀnd för sina cliffhangers och överraskande plottwists (och dess förmÄga att fÄ tittarna att grÄta), Àr pÄ vÀg in i skaparen Dan Fogelmans planerade final med den kommande sjÀtte sÀsongen.

SÀsong 1-5 av Det hÀr Àr vi streamar pÄ Hulu ($5,99+ per mÄnad).

BotĂłn volver arriba

Annonsblockerare upptÀckt

Du mÄste ta bort AD BLOCKER för att fortsÀtta anvÀnda vÄr webbplats TACK