Bil

Roku OS 10.5 lÄter dig söka Spotify med din röst

Roku OS 10.5Roku

Roku tillkÀnnagav precis massor av nya saker, inklusive version 10.5 av Roku OS och mÄnga nya streamingenheter. En av de utmÀrkande funktionerna i Roku OS 10.5 Àr möjligheten att söka Spotify med din röst pÄ OS-nivÄ, vilket gör det mycket snabbare att hitta musik och poddsÀndningar.

Roku OS 10.5 kommer

Roku gör nÄgra betydande förbÀttringar av röstkontroller med den senaste versionen av sitt operativsystem. Nu stöder nÀstan alla kanaler i Roku Search röstfunktionen, inklusive Netflix och Spotify. Det betyder att du kan hitta musik och poddsÀndningar med din röst (eller genom att skriva) direkt pÄ OS-nivÄ, istÀllet för att behöva navigera till Spotify-appen. Detsamma gÀller tjÀnster som Netflix.

Musik och podcaster blir en mer kritisk del av Roku-upplevelsen. Företaget rullar ut Roku Search Music and Podcast Row. NÀr du söker pÄ Roku ser du musik och podcast separerade frÄn de andra resultaten, vilket gör det lÀttare att hitta det du vill ha.

Om du anvÀnder de kostnadsfria Roku-kanalerna kan du nu lÀgga till de du gillar direkt pÄ hemskÀrmen, vilket gör det snabbare och enklare att komma till de du tittar pÄ hela tiden.

Mobilappen frÄn Roku fÄr ocksÄ nÄgra förbÀttringar. Du kommer att kunna justera ljudinstÀllningarna pÄ din Roku-hÄrdvara frÄn mobilappen. Du kan ocksÄ anvÀnda appen för att se till att din fördröjning Àr korrekt instÀlld för trÄdlösa hörlurar.

NÄgra andra anmÀrkningsvÀrda funktioner i Roku OS 10.5 inkluderar nya surroundljudskonfigurationer, Roku Voice Help och förbÀttringar av Vvice-posten för e-post, lösenord och PIN-kod för tangentbord pÄ skÀrmen. Det Àr en betydande uppdatering och en som borde ha Roku-enhetsÀgare ganska upphetsade.

Roku OS 10.5 kommer att rullas ut till Roku-enheter under de kommande veckorna, sÄ du behöver inte vÀnta för lÀnge för att fÄ det igÄng pÄ alla dina Roku-strömningsenheter.

Ny Roku-strömningsmaskinvara

Roku tillkÀnnagav ocksÄ massor av ny hÄrdvara för personer som vill uppgradera. Företaget slÀppte en ny Roku Streaming Stick 4K, som Àr snabbare och kraftfullare Àn den tidigare versionen. Det kostar $49,99 och har stöd för Dolby Vision och HDR10+. Den har till och med en röstfjÀrrkontroll med TV-kontroller. Detta kommer att lanseras i mitten av oktober 2021.

RELATERAD: Vad Àr Dolby Vision?

För $69,99 finns det ocksÄ Roku Streaming Stick 4K+. Den har Streaming Stick 4K och Roku Voice Remote Pro, som har en cool funktion som lÄter dig hitta fjÀrrkontrollen med din röst.

Slutligen tillkÀnnagav Roku en uppdaterad version av Roku Ultra LT med en snabbare processor, bÀttre Wi-Fi och en prislapp pÄ $79,99.

BotĂłn volver arriba

Annonsblockerare upptÀckt

Du mÄste ta bort AD BLOCKER för att fortsÀtta anvÀnda vÄr webbplats TACK