Bil

Ripple Effect av Excellent EX

Organisationer mÄste stÀrka, inspirera och göra det möjligt för sina anstÀllda att betjÀna sina kunder bÀttre. Och anstÀllda vill ha den bÀsta tekniken, enheterna och applikationerna till hands för att göra det.

I takt med att organisationer fortsÀtter sina resor mot att digitalisera arbetsplatsen spelar teknikmiljön och ekosystemet en allt viktigare roll i de anstÀlldas arbetsliv. Medarbetare vill arbeta i en attraktiv, lÀttanvÀnd och sÀker miljö (78 %), föredrar ett helt testat och understött ekosystem (76 %) och Àr mer benÀgna att vara fokuserade nÀr IT-avdelningen hjÀlper dem att bli mer produktiv.

AnstÀllda Àr överens om att IT mÄste tillhandahÄlla specifika enheter (76 %) och rÀtt appar (75 %) för att hjÀlpa dem att slutföra sina vardagliga uppgifter. Sjuttiotre procent rapporterar att bristen pÄ en mobil enhet hindrar produktiviteten.

Att bygga utmĂ€rkt EX kan inte enbart fĂ€stas pĂ„ de olika tillgĂ€ngliga enheterna och hur avancerade de Ă€r. EX inkluderar stöd till anstĂ€llda pĂ„ bĂ„de personlig och professionell nivĂ„ – sĂ„som autonomi, flexibilitet, sĂ€kerhet och kontinuerligt stöd.

LÀs mer om Dells lösningar som drivs av IntelŸ

BotĂłn volver arriba

Annonsblockerare upptÀckt

Du mÄste ta bort AD BLOCKER för att fortsÀtta anvÀnda vÄr webbplats TACK