Blogg

Realme Pad 5G-specifikationer LĂ€cktips 2 olika SoC-modeller

Realme Pad, det kinesiska varumÀrkets första surfplatteerbjudande, lanserades i Indien i september förra Äret. Nu ska företaget enligt uppgift redo att lansera sin nÀsta generations Realme Pad-surfplatta med 5G-anslutning. Inför det officiella tillkÀnnagivandet har nyckelfunktioner i den kommande surfplattan lÀckt ut online. Enligt lÀckan kommer det att finnas tvÄ varianter av Realme Pad 5G-surfplattan som drivs av tvÄ olika Qualcomm-kretsuppsÀttningar. Det Àr tÀnkt att ha en 2,5K LCD-skÀrm med en uppdateringsfrekvens pÄ 120Hz.

Tipster Digital Chat Station föreslog nyckelspecifikationer för Realme Pad 5G pĂ„ den kinesiska mikrobloggwebbplatsen Weibo. Enligt tipsaren kommer den förvĂ€ntade Realme-surfplattan att ha en Snapdragon 870 SoC-variant och en Snapdragon 8 Gen 1+ SoC-variant. Den förra kan ha en 2,5K (2 520 × 1 680 pixlar) LCD-skĂ€rm med 120Hz uppdateringsfrekvens. Den förvĂ€ntas erbjuda stöd för stylus och kan backas upp av ett 8 360 mAh batteri. Snapdragon 8 Gen 1+ SoC-varianten av Realme Pad 5G kan dubbas som Master Explorer-utgĂ„van i Kina.

Den ryktade surfplattan kommer att eftertrÀda Realme Pad och Realme Pad Mini. I alla fall, Riktiga jag har Ànnu inte gjort nÄgra officiella tillkÀnnagivanden angÄende lanseringen av Realme Pad 5G.

För att minnas, den Realme Pad var lanseras i Indien i september förra Äret med en prislapp pÄ Rs. 17 999 för den förstklassiga modellen med 4 GB RAM + 64 GB lagring med Wi-Fi + 4G-anslutning. Den har en MediaTek Helio G80 SoC, tillsammans med upp till 4 GB RAM och upp till 64 GB inbyggt lagringsutrymme. Den har en 8-megapixel frÀmre kamera och har ett 7 100 mAh batteri som stöder 18W snabbladdning.

Nyligen var Realme Pad Mini avtÀckt i Indien med en startprislapp pÄ Rs. 10 999 för basvarianten med endast Wi-Fi i en 3GB RAM + 32GB lagringskonfiguration. Den har funktioner som en 8,7-tumsskÀrm och en 8-megapixel bakre kamera. Surfplattan drivs av en ÄttakÀrnig Unisoc T616 SoC, tillsammans med Mali-G57 MP1 GPU och upp till 4 GB RAM. Realme Pad Mini-surfplattan kommer med upp till 64 GB inbyggd UFS 2.1-lagring som stöder expansion via ett microSD-kort (upp till 1 TB). Den har ett 6 400 mAh batteri som stöder 18W snabbladdning.


Affiliate-lĂ€nkar kan genereras automatiskt – se vĂ„r etikförklaring för detaljer.

SÄ hÀr:

Tycka om LĂ€ser in…


AnnonsWeb Hyip

BotĂłn volver arriba

Annonsblockerare upptÀckt

Du mÄste ta bort AD BLOCKER för att fortsÀtta anvÀnda vÄr webbplats TACK