Gardets

Realme GT2 Master Explorer-utgĂ„van Kinas lanseringsdatum bekrĂ€ftat: Vad du kan förvĂ€nta dig – Times of…

Realme kommer att utöka sin flaggskeppsnivĂ„ med en ny smartphone som kommer att drivas av Snapdragon 8+ Gen 1-chipset. Den kinesiska telefontillverkaren har bekrĂ€ftat lanseringsdatumet för Realme GT2 Master Explorer-utgĂ„van för sin hemmamarknad. Enligt en rapport frĂ„n GSMArena har Realme delat en affisch pĂ„ Weibo för att meddela att den kommande enheten kommer att lanseras den 12 juli. Telefonen kommer sannolikt att komma i tre olika fĂ€rgalternativ — vit, brun och grön. Rapporten tyder ocksĂ„ pĂ„ att de tidigare handenheterna i Master-utgĂ„van var tweakade versioner av X-seriens telefoner, men saker och ting har förĂ€ndrats nu. Realmes nyligen separerade Master-serie skiljer sig mycket frĂ„n den tidigare och den kommande smartphonen kommer att vara en del av denna lineup. För bĂ€ttre förstĂ„else kommer denna gĂ„ng Realme GT2 Master Explorer-utgĂ„van att ha en kraftfullare styrkrets Ă€n Realme GT2 Pro medan förra Ă„ret inkluderade denna lineup tvĂ„ mellanklassare. Realme GT2 Master Explorer edition förvĂ€ntade specifikationer (Kina variant)Tidigare rapporter antydde att den kommande smarttelefonen har fĂ„tt sin TENAA-certifiering som avslöjade nĂ„gra av de viktigaste detaljerna om Realme GT2 Master Explorer-utgĂ„van. Enheten förvĂ€ntas ha en 6,7-tums AMOLED-skĂ€rm med 1080p-upplösning och stöd för 120Hz uppdateringsfrekvens. GT2 Master Explorer-utgĂ„van kommer att drivas av Qualcomm Snapdragon 8+ Gen 1-processor med upp till 12 GB RAM och 512 GB internminne. Men smarttelefonen kan erbjuda tre olika RAM- och lagringsalternativ – 6GB / 8GB / 12GB RAM-alternativ och 128GB / 256GB / 512GB lagringsvarianter. Den kommande handenheten förvĂ€ntas inrymma en trippel bakre kamerauppsĂ€ttning som kommer att inkludera – en 50 MP huvudkamera, en 50 MP ultravidvinkellins och en 2 MP makroshooter. GT2 Master Explorer-utgĂ„van förvĂ€ntas erbjuda en 16 MP frĂ€mre snapper för selfies och videosamtal. Dessutom kan enheten ocksĂ„ ha en fingeravtryckslĂ€sare pĂ„ skĂ€rmen och förvĂ€ntas köras pĂ„ Realme UI 3.0 baserat pĂ„ Android 12 OS. LĂ€s ocksĂ„: Realme GT Neo 3 Thor Love and Thunders smartphone i begrĂ€nsad upplaga kommer att lanseras den 7 juli. Klicka hĂ€r att lĂ€sa mer.

HĂ„ll kontakten med oss ​​pĂ„ sociala medieplattformar för omedelbar uppdatering klicka hĂ€r för att gĂ„ med i vĂ„r Twitter och Facebook

Vi Àr nu pÄ Telegram. Klicka hÀr för att gÄ med i vÄr kanal (@TechiUpdate) och hÄlla dig uppdaterad med de senaste teknikrubrikerna.

För alla de senaste tekniknyheterna klicka hÀr

För de senaste nyheterna och uppdateringarna, följ oss pÄ Google Nyheter.

LÀs originalartikeln hÀr

Förnekande av ansvar! NewsAzi Ă€r en automatisk aggregator runt globala medier. Allt innehĂ„ll Ă€r tillgĂ€ngligt gratis pĂ„ Internet. Vi har just ordnat det i en plattform endast för utbildningsĂ€ndamĂ„l. I varje innehĂ„ll anges hyperlĂ€nken till den primĂ€ra kĂ€llan. Alla varumĂ€rken tillhör deras rĂ€ttmĂ€tiga Ă€gare, allt material till deras upphovsmĂ€n. Om du Ă€r Ă€gare till innehĂ„llet och inte vill att vi ska publicera ditt material pĂ„ vĂ„r webbplats, vĂ€nligen kontakta oss per mejla – [email protected]. InnehĂ„llet kommer att raderas inom 24 timmar.

Relaterade inlÀgg

BotĂłn volver arriba

Annonsblockerare upptÀckt

Du mÄste ta bort AD BLOCKER för att fortsÀtta anvÀnda vÄr webbplats TACK