Blogg

Quordle 170-svar för 13 juli 2022: Parad av obskyra ord! Kontrollera Quordle-tips, ledtrÄdar, lösningar

Quordle 170-svar för 13 juli 2022: Inte bara dagens pussel diskar upp nÄgra oklara ord, dessa ord kommer ocksÄ att bli extremt svÄra att gissa. Se till att du anvÀnder dessa Quordle-tips, ledtrÄdar och lösningar för att nÄ mÄllinjen.

Quordle 170-svar för 13 juli 2022: Dagens Quordle-prognos Àr inte till din fördel. Spelet har delat ut nÄgra vÀldigt obskyra ord och att gissa dem kommer inte att vara lÀtt. Vi började veckan pÄ en enklare ton med de senaste dagarna med lÀttlösliga ord. Men idag bestÀmde sig pusslet för att testa dina fÀrdigheter och grus. Och för de spelare som noggrant har staplat pÄ sin vinstsvit Àr att ta risker inte rÀtt vÀg att gÄ. SÄ vad kan du göra? Kolla förstÄs dessa Quordle-tips och ledtrÄdar. Varje dag erbjuder vi extra ledtrÄdar om orden för att hjÀlpa dig att fÄ mer information om pusslet innan du gör ditt första försök. Och om du har kommit hit för att du bara har ett par försök kvar och behöver rÀtt lösning i varje försök, scrolla bara ner till botten för lösningen.

Quordle 170-tips för 13 juli

Även om det bara finns ett ord med dubbla bokstĂ€ver idag, kommer det att vara det minsta av dina bekymmer. Om du inte har hört talas om dessa ord kommer du att kĂ€mpa för att ens gissa dem korrekt. Och idag finns det en god chans att det kan hĂ€nda. De flesta av orden har ett unikt bokstavsarrangemang, vilket gör det Ă€nnu svĂ„rare att gissa. Men vĂ„ra ledtrĂ„dar idag borde hjĂ€lpa dig att formulera en plan. Vi rekommenderar att du anvĂ€nder ett konsonant tungt startord.

Quordle 170 ledtrÄdar för 13 juli

Steg 1:

Dagens ord börjar med N, S, F och O.

Steg 2:

Orden slutar med H, K, L och D.

Steg 3:

Ord 1 ledtrĂ„d – en ande i form av en ung kvinna som bor i floder, skogar etc.

Steg 4:

Ord 2 ledtrĂ„d – en mycket liten flĂ€ck eller mĂ€rke

Steg 5:

Ord 3 ledtrĂ„d – leva vilt, sĂ€rskilt efter att ha rymt frĂ„n livet som husdjur eller pĂ„ en gĂ„rd

Steg 6:

Ord 4 ledtrĂ„d – mer eller mindre Ă€ggformad

Det Àr allt. Vi hoppas att dessa ledtrÄdar hjÀlpte dig att komma lite nÀrmare ditt slutliga svar. Om inte, scrolla ner och kolla svaret pÄ dagens Quordle nedan.

Quordle 170-svar för 13 juli

SPOILER VARNING. LÀs inte vidare om du inte vill ha svaret pÄ dagens Quordle. Du har blivit varnad.

De fyra orden i dagens Quordle Àr:

  1. NYMF
  2. FLÄCK
  3. VILD
  4. ÄGGFORMIG

Vi hoppas att du kunde erövra dagens sÀrskilt utmanande pussel. Se till att kolla det hÀr utrymmet igen imorgon för fler tips och ledtrÄdar.

BotĂłn volver arriba

Annonsblockerare upptÀckt

Du mÄste ta bort AD BLOCKER för att fortsÀtta anvÀnda vÄr webbplats TACK