Bil

PSA: Du kan se sport- och TV-scheman i Outlook-kalendern

NĂ€r Ă€r nĂ€sta match för Denver Broncos? Är Kontoret den hĂ€r veckan? Du kan fĂ„ svar pĂ„ frĂ„gor som dessa direkt frĂ„n din kalender. PĂ„ webben och din mobila enhet, se sport- och TV-scheman i Outlook-kalendern.

LÀgg till scheman i Outlook-kalendern pÄ webben

Om du vill hÄlla koll pÄ dina favoritlag och TV-program Àr det enkelt att lÀgga till dem i Outlook-kalendern pÄ webben. GÄ till Outlook online, logga in och klicka pÄ kalenderikonen till vÀnster.

RELATERAD: Google Sök berÀttar vilka sportspel som finns pÄ vilken kanal

Om den vĂ€nstra rutan Ă€r dold klickar du pĂ„ de tre vertikala linjerna (Ă€ven kallad en hamburgerikon) lĂ€ngst upp till vĂ€nster för att visa den. Under mĂ„nadsvykalendern klickar du pĂ„ “LĂ€gg till kalender”.

I fönstret LÀgg till kalender vÀljer du ett alternativ till vÀnster. För den hÀr instruktionen vÀljer vi Sport. Beroende pÄ din plats kan du se förslag pÄ lag runt omkring dig i avsnittet Sport. Men du kan ocksÄ vÀlja en populÀr liga eller se dem alla.

Alternativ för sportkalender

Du kommer att se allt frÄn fotboll till ishockey till golf till tennis om du tittar pÄ alla tillgÀngliga sporter.

Outlook kalender sportligor

VÀlj en sport, vÀlj en liga och markera sedan rutan för varje lag du vill följa.

Markera rutorna för dina lag

Om du vÀljer TV till vÀnster vÀljer du sedan en tidszon, vÀljer en kanal och markerar rutan för varje TV-program.

LĂ€gg till TV-program i Outlook-kalendern

Notera: I vĂ„ra tester kunde vi inte se tv-program i vĂ„r Outlook-kalender. Microsoft sĂ€ger att “Denna funktion Ă€r inte tillgĂ€nglig i alla sprĂ„k.”

NÀr du Àr klar klickar du pÄ X lÀngst upp till höger för att stÀnga fönstret LÀgg till kalender. Du bör sedan se sport- eller TV-scheman som lagts till i Mina kalendrar i den vÀnstra rutan och hÀndelser i din kalender.

Se sportschemat i Outlook

Markera kalendrarna som ska visas eller avmarkera för att dölja. Klicka pÄ de tre prickarna för att byta namn pÄ kalendern, Àndra fÀrg, lÀgga till en berlock eller flytta den i listan.

Redigera kalenderalternativen

Klicka pÄ hÀndelsen (spel, match eller sÀndning) i din kalender för mer information. NÀr det lilla hÀndelsefönstret öppnas kan du klicka pÄ Visa hÀndelsepilen uppe till höger för fler alternativ.

Se ett sportevenemang

LĂ€gg till scheman i Outlook-kalendern i mobilappen

Om du lÀgger till sportscheman och TV-program i din Outlook-kalender pÄ webben synkroniseras de med din mobila enhet. Men om du har din telefon eller surfplatta till hands kan du lÀgga till dem i mobilappen ocksÄ. Processen Àr densamma pÄ Android, iPhone och iPad.

RELATERAD: SÄ hÀr hÄller du reda pÄ de TV-program du tittar pÄ

Öppna Outlook-appen och tryck pĂ„ fliken uppe till vĂ€nster för att öppna menyn. VĂ€lj “InstĂ€llningar” och vĂ€lj sedan “Intressanta kalendrar”. Tryck pĂ„ din e-postadress högst upp för att vĂ€lja ett annat konto om du har fler Ă€n ett.

Öppna intressanta kalendrar i Outlook pĂ„ mobilen

Precis som pÄ webben kan du vÀlja mellan sport eller TV. Om du vÀljer Sport vÀljer du sporten, vÀljer en liga och trycker för att lÀgga till laget.

LÀgg till sport i Outlook-kalendern pÄ mobilen

Om du vÀljer TV vÀljer du en tidszon, vÀljer en kanal och trycker för att lÀgga till ett program.

LÀgg till TV i Outlook-kalendern pÄ mobilen

Tryck pÄ bakÄtpilarna för att avsluta och X för att stÀnga instÀllningarna.

Öppna menyn och vĂ€lj schemat om du vill dölja det eller Ă€ndra fĂ€rg. Avmarkera för att dölja schemat, markera för att visa det och tryck pĂ„ kugghjulsikonen för att justera fĂ€rgen.

Redigera kalenderalternativ pÄ mobilen

Oavsett om du Àlskar fotboll, baseboll, spelprogram eller sitcoms kan du lÀgga till dina favoriter i din Outlook-kalender för att hÄlla dig uppdaterad. Och du kan följa ditt idrottslags schema pÄ Google Kalender ocksÄ!

BotĂłn volver arriba

Annonsblockerare upptÀckt

Du mÄste ta bort AD BLOCKER för att fortsÀtta anvÀnda vÄr webbplats TACK