Bil

Prova Firefoxs fÀrgglada nya temasystem innan det Àr borta

Firefox-logotyp pÄ lila bakgrund

Firefox 94 slÀpptes för nÄgra dagar sedan, och det genererade inte lika mycket spÀnning som vissa versioner av webblÀsaren. Den har dock en ganska cool ny visuell funktion som heter Colorways som tar med fÀrgade teman till webblÀsaren men bara under en begrÀnsad tid.

Mozilla tillkĂ€nnagav den nya funktionen pĂ„ sin blogg. Företaget sa: “Med 94 hittar du ett urval av sex roliga sĂ€songsbetonade Colorways (endast tillgĂ€ngligt under en begrĂ€nsad tid). Nu kan du hitta en fĂ€rg som passar (eller lyfter) ditt humör.”

I grund och botten finns det sex olika fÀrger att vÀlja mellan, och var och en har tre nivÄer av intensitet, vilket ger dig totalt 18 olika teman att vÀlja mellan. De har alla lugnande namn som Abstrakt, Lush och sÄ vidare.

Firefox ColorwaysFirefox

Vad som Ă€r konstigt Ă€r att Mozilla sĂ€ger att teman Ă€r “bara tillgĂ€ngliga under en begrĂ€nsad tid.” Det verkar konstigt att rulla ut en ny funktion utformad för att “passa (eller lyfta) ditt humör” och fĂ„ den att försvinna efter ett tag. Kanske försöker företaget mĂ€ta anvĂ€ndarnas intresse innan det bestĂ€mmer sig för att implementera och utöka funktionen i framtiden.

Spela filmen

Dessutom verkar det som om Firefox försöker fÄ fler att anvÀnda funktionen, eftersom vissa anvÀndare rapporterar att ett popup-fönster varnar dem om Colorways och tvingar dem att prova. Detta kan vara lite pÄtrÀngande för vissa mÀnniskor, men kanske Àr avvÀgningen med att fÄ lugnande fÀrger vÀrt det.

BotĂłn volver arriba

Annonsblockerare upptÀckt

Du mÄste ta bort AD BLOCKER för att fortsÀtta anvÀnda vÄr webbplats TACK