Blogg

Porsche Design samarbetar med AOC för Agan Pro PD32M Gaming Monitor

AOC Agon Pro PD32M Àr en helt ny spelmonitor frÄn AOC, framtagen i samarbete med Porsche Design. SkÀrmen har en ramlös 32-tums panel med 4K-upplösning, Mini LED-bakgrundsbelysning för ljuskontroll, tvÄ högtalare och en uppdateringsfrekvens pÄ 144Hz. Den har ocksÄ ett aluminiumstativ som har stilar för att se ut som Porsche-rattar. Dess baksida Àr markerad med RGB LED-paneler, och den har hörlurskrokar pÄ bÄda sidor.

AOC Agon Pro PD32M pris, tillgÀnglighet

AOC Agon Pro PD32M spelmonitorer Àr tillgÀngliga för förbestÀllning nu, med leveranser som startar i juni 2022. Den kostar 1 799 $ (ungefÀr 1 36 990 Rs.) och kan bestÀllas via Porsche Designs officiella webbplats. Spelmonitorn kommer att finnas tillgÀnglig i svart och grÄ fÀrgvarianter.

AOC Agon Pro PD32M specifikationer

Som sagt kommer den nya spelmonitorn med en 32-tums Mini LED-skÀrm med 4K-upplösning. Den har ett bildförhÄllande pÄ 16:9 med 144Hz uppdateringsfrekvens, DisplayHDR 1400-stöd och tÀcker 97 procent av DCI-P3-fÀrgrymden. AOC Agon Pro PD32M har tvÄ HDMI-portar, varav en stöder HDMI 2.1 för upp till 120Hz vid 4K-upplösning, ett hörlursuttag, ett bildskÀrmsportuttag och en USB-C-port.

Spelmonitorn Àr ocksÄ packad med tvÄ 8W-högtalare, AdaptiveSync-stöd och en trÄdlös handkontroll för att enkelt byta ingÄngar och navigera pÄ skÀrmen, enligt företaget.


SÄ hÀr:

Tycka om LĂ€ser in…


AnnonsWeb Hyip

BotĂłn volver arriba

Annonsblockerare upptÀckt

Du mÄste ta bort AD BLOCKER för att fortsÀtta anvÀnda vÄr webbplats TACK